Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 1 + 6    

A password will be emailed to you.

Pi élete karácsonyi online-játék

Kezdd az újévet Pi-vel! Az InterCom és a VOX mozimagazin  közös karácsonyi online-játékán most magatokévá tehettek néhány Pi életés relikviát. Az alábbi kérdés helyes megfejtői között Pi élete-plakátokat, bögréket és a film eredeti, Yann Martel-féle regényváltozatát sorsoljuk ki. A megfejtéseket a jatek@vox.hu e-mailcímre várjuk, beküldési határidő: 2013. január 5.
azonosító: tigris

A Pi élete rendezője, Ang Lee hány filmje kapcsán büszkélkedhet Oscar-jelöléssel a Legjobb idegen nyelvű film kategóriában?

a. egy
b. kettő
c. három

JÁTÉKSZABÁLYOK:

Minden játékra csak a jatek@vox.hu e-mail címre küldött e-maillel lehet jelentkezni a következőképpen: a levél tárgyában (subject-jében) jelöld meg a játék azonosítóját, és kötőjellel/gondolatjellel írd mellé az általad helyesnek gondolt válasz betűkódját. A levélben küldd el a postacímedet, ahová szerencsés esetben a nyereményedet küldhetjük.

A játékban minden olvasó részt vehet, aki a játék időtartama alatt visszaküldi a helyes választ e-mailben. A hibás formátumú, határidőn túl érkezett vagy nem a helyes választ tartalmazó mailek a játékban nem vesznek részt. Minden játékos csak egyetlen e-maillel vehet részt a játékban. Ha többet küld, csak az első jelentkezését tartjuk érvényesnek. A játékban nem vehetnek részt a lap munkatársai, az előkészítésben és a gyártásban részt vevők, a nyereményeket biztosító cégek munkatársai és mindezek közvetlen hozzátartozói. A játékosok vállalják, hogy nyereményükkel kapcsolatos törvényi kötelezettségüknek eleget tesznek. A játékos a játékkal kapcsolatban peres úton igényt nem támaszthat. A nyeremény készpénzre nem váltható és át nem ruházható. Személyes adatai megadásával a játékos hozzájárul, hogy adatait a kiadó a sorsoláson való részvétel érdekében regisztrálja és időkorlát nélkül tárolja, hogy nevét és fotóját a kiadó kiadványaiban megjelentesse, valamint hogy promóciós célokra felhasználja, azzal a kikötéssel, hogy a kiadó harmadik félnek személyes adatokat nem szolgáltathat ki.

Kapcsolódó cikkek:
Az unoka
A magazin: 2020. október
Interjú: Sofia Boutella

Kapcsolódó cikkek:

  1. Vetítés: Tintin kalandjai
  2. Vetítés: A tetovált lány
  3. Vetítés: Vadállatok

 

Szólj hozzá!