Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 6 + 1    

A password will be emailed to you.

Vetítés: Tintin kalandjai

Mozizz velünk premier előtt 2011. november 2-án 19.00 órakor!

Tintin kalandjai

Tintin, az ifjú riporter jellegzetes frizurájával, foxterrierje és néhány hű barátja társaságában mindig új kalandba veti bele magát. A világjáró kalandor ismét szimatot fog: ezútal Haddock kapitány egyik őse, Sir Francis Haddock elsüllyedt hajójával kapcsolatban fedez fel valamit, amit sokan régóta keresnek. És most nemcsak a hír értékes: az Unikornis nevű kalózhajó szállítmánya ugyanis csupa arany és drágakő volt.

Legyél ott Te is!

A VOX mozimagazin® és az InterCom jóvoltából 2011. november 2-án 19.00 órakor megnézheted a Cinema City Duna Plaza moziban a Tintin kalandjai ímű filmet. Te is egyike lehetsz annak a 70 szerencsés jelentkezőnek, akik partnerükkel részt vehetnek a premier előtti vetítésen, ha 2011. november 1-én délután négy óráig e-mailben elküldöd a helyes választ a filmhez kapcsolódó egyszerű kérdésre a vetites@vox.hu mail címre.

Az alábbi motion capture eljárással készült filmek közül melyikben nem szerepelt Andy Serkis?

a. A majmok bolygója – Lázadás
b. King Kong
c. Avatar

E-mail formátuma: Az e-mail tárgyaként (subject-jeként) a film címét tüntesd fel, és kötőjellel írd mellé az általad helyesnek gondolt válasz betűjelét.

Válasz e-mailben a vetítés előtt pár nappal, de legkésőbb a vetítés előtti napon tájékoztatunk a sorsolás eredményéről, s ha nyertél, nem kell mást tenned, mint a vetítés napján 18.15 és 18.45 között e-mail címed bemondásával átvenni a két személyre szóló meghívót a mozi pénztárában a forgalmazó munkatársától.

Játékszabály: A játékban minden olvasó részt vehet, aki a játék időtartama alatt visszaküldi a helyes választ e-mailben a megadott címre. Minden személy csak egyszer jelentkezhet, több jelentkezés esetén csak az elsőt számoljuk el érvényesként. Egy személy csak egy páros mozijegy megnyerésére jogosult. A mail küldésével a játékos elfogadja a játékszabályzatot. A határidőn túl küldött e-mailek nem vesznek részt a játékban. A játékos a játékkal kapcsolatban peres úton igényt nem támaszthat.

Kapcsolódó cikkek:
Élősködők
Tel-Avivban minden megtörténhet
MTV Movie Awards-nyertesek 2015

Kapcsolódó cikkek:

  1. Vetítés: Sikoly 4.
  2. Vetítés: A guardista
  3. Vetítés: Csak szexre kellesz

 

Szólj hozzá!