Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 6 + 8    

A password will be emailed to you.

Vetítés: Csak szexre kellesz

Mozizz velünk! 2011. február 8-án 20.00 órakor

Csak szexre kellesz

Ebben a vígjátékban Emma (Natalie Portman) és Adam (Ashton Kutcher) ősrégi barátok, akik egy reggel majdnem mindent elrontanak azzal, hogy lefekszenek egymással. A barátságuk megóvása érdekében egyezséget kötnek, mely szerint a kapcsolatuk kötöttségek nélküli. A kötöttségek nélküliség azt jelenti, hogy nincs féltékenység, nincsenek elvárások, nincs veszekedés, nincs virág, nincs gyereksírás. Azt jelenti, hogy azt csinálnak, amit csak akarnak, amikor csak akarják, olyan nyilvános helyen, ahol csak akarják, de egymásba szeretniük nem szabad. És jönnek a kérdések. Lehet úgy szexelni, hogy nem szól közbe a szerelem?

Legyél ott Te is!

A VOX mozimagazin® és a UIP–Duna Film jóvoltából 2011. február 8-án 20.00 órakor megnézheted a Palace Mammut moziban a Csak szexre kellesz című filmet. Te is egyike lehetsz annak a 60 szerencsés jelentkezőnek, akik partnerükkel részt vehetnek a díszbemutatón, ha 2011. február 7-én délután négy óráig e-mailben elküldöd a helyes választ a filmhez kapcsolódó egyszerű kérdésre a vetites@vox.hu e-mail címre.

Az alábbi filmek közül melyiket rendezte Ivan Reitman?

a. Egy rossz lépés

b. Örömapa

c. Ikrek


E-mail formátuma: Az e-mail tárgyaként (subject-jeként) a film címét tüntesd fel, és kötőjellel írd mellé az általad helyesnek gondolt válasz betűjelét.

Válasz e-mailben a vetítés előtt pár nappal, de legkésőbb a vetítés előtti napon tájékoztatunk a sorsolás eredményéről, s ha nyertél, nem kell mást tenned, mint a vetítés napján 19.15 és 19.45 között e-mail címed bemondásával átvenni a két személyre szóló meghívót a mozi pénztárában a forgalmazó munkatársától.

Játékszabály: A játékban minden olvasó részt vehet, aki a játék időtartama alatt visszaküldi a helyes választ e-mailben a megadott címre. Minden személy csak egyszer jelentkezhet, több jelentkezés esetén csak az elsőt számoljuk el érvényesként. Egy személy csak egy páros mozijegy megnyerésére jogosult. A mail küldésével a játékos elfogadja a játékszabályzatot. A határidőn túl küldött e-mailek nem vesznek részt a játékban. A játékos a játékkal kapcsolatban peres úton igényt nem támaszthat.

Kapcsolódó cikkek:
VOX előfizetési akció!
Arany Málna-nyertesek 2017
Werner Herzog gonosz szerepben

Kapcsolódó cikkek:

  1. Vetítés: Scott Pilgrim a világ ellen
  2. Vetítés: Zimmer Feri 2.
  3. Vetítés: Száguldó bomba

 

Szólj hozzá!