Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 6 + 11    

A password will be emailed to you.

Vetítés: Zimmer Feri 2.

Mozizz velünk premier előtt! 2010. november 30-án 20:00 órakor

Charlie és Pista közösen találnak egy teljesen romos, elhagyatott kastélyt egy távoli kisfaluban, amit pár ezer forintért meg is szereznek a helyi önkormányzattól. A sikeres üzletre épp áldomást isznak a kocsmában, ahol egy öregembertől megtudják, hogy a kastély el van átkozva, ezért akart tőle megszabadulni a polgármester, de Charlie és Pista csak nevetnek az öregen. Kölcsönökből finanszírozva felújítják a kastélyt, amely tárt karokkal várja a vendégeket, akik a kezdetben nem igazán tolonganak.

A VOX mozimagazin® és a HungariCom jóvoltából 2010. november 30-án 20.00 órakor megnézheted a Cinema City Aréna Pláza moziban a Zimmer Feri 2. című filmet. Te is egyike lehetsz annak a 20 szerencsés jelentkezőnek, akik partnerükkel részt vehetnek a premier előtti vetítésen, ha 2010. november 29-én délután négy óráig e-mailben elküldöd a helyes választ a filmhez kapcsolódó egyszerű kérdésre a vetites@vox.hu mail címre.

Melyik évben került a magyar mozikba a film első része, a Zimmer Feri?

a. 1997
b. 1998
c. 1999

E-mail formátuma: Az e-mail tárgyaként (subject-jeként) a film címét tüntesd fel, és kötőjellel írd mellé az általad helyesnek gondolt válasz betűjelét.

Válasz e-mailben a vetítés előtt pár nappal, de legkésőbb a vetítés előtti napon tájékoztatunk a sorsolás eredményéről, s ha nyertél, nem kell mást tenned, mint a vetítés napján 19.00 és 19.30 között mail címed bemondásával átvenni a két személyre szóló meghívót a mozi pénztárában a magazin munkatársától.

Kapcsolódó cikkek:
Hableány
Szép csendben
Gemini Man

No related posts.

 

Szólj hozzá!