Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 4 + 8    

A password will be emailed to you.

Szabályzatok

Tollpárbaj tudnivalók:

Várjuk véleményeiteket a két hónapnál nem régebbimozibemutatókkal kapcsolatban! S hogy hivatalos legyen a dolog kérjük, hogy mindenki egyflekkes (1500 karakter) vagy kétflekkes(3000 karakter) kritikába próbálja beleszorítani minden örömét vagy éppen dühét az aktuális művel kapcsolatban.
Az elkészült írásokat postázzátok a tollparbaj@vox.hu e-mail címre!
A beérkezett kritikákból a legjobbak felkerülnek a honlap Tollpárbaj rovatába, és minden hónapban győztest is hirdetünk, aki meghívást kap a következő hónap összes VOX-os, premier előtti vetítésére!
Ha pedig egy éven belül (12 hónap) háromszor lesz valakiből tollpárjbajhős, azt meghívjuk egy közös munkára a szerkesztőségünkbe.

További tanácsaink:
- Használjatok mindig szövegszerkesztőt helyesírás ellenőrzővel! Nem csak a hibákra, de a vesszőhiányra is felhívja a figyelmeteket. Még akkor is nagyon hasznos, ha pontossága nem 100 %-os.
– Próbáljátok kerülni a szóismétléseket és a fordulatok egymáshoz közel halmozását.
– Minél kevésbé áruljuk el a filmek csattanóit, sztoriját! Inkább keltsük fel a figyelmet, mint lőjük el a poénokat!
– Nem túl szép, ha azzal kezdődik egy kritika, hogy milyen érzésekkel ül be valaki a mozikba!
– A hibás adatok hiteltelenné teszik az írót és írását!

Vetítéseink:

A játékban minden olvasó részt vehet, aki a játék időtartama alatt visszaküldi a helyes választ e-mailben a megadott címre. Minden személy csak egyszer jelentkezhet, több jelentkezés esetén csak az elsőt számoljuk el érvényesként. Egy személy csak egy páros mozijegy megnyerésére jogosult. A mail küldésével a játékos elfogadja a játékszabályzatot. A határidőn túl küldött e-mailek nem vesznek részt a játékban. A játékos a játékkal kapcsolatban peres úton igényt nem támaszthat.

Filmes játékok:

A játékban minden olvasó részt vehet, aki a játék időtartama alatt visszaküldi a helyes választ e-mailben. A hibás formátumú, határidőn túl érkezett vagy nem a helyes választ tartalmazó mailek a játékban nem vesznek részt. Minden játékos csak egyetlen e-maillel vehet részt a játékban. Ha többet küld, csak az első jelentkezését tartjuk érvényesnek. A játékban nem vehetnek részt a lap munkatársai, az előkészítésben és a gyártásban részt vevők, a nyereményeket biztosító cégek munkatársai és mindezek közvetlen hozzátartozói. A játékosok vállalják, hogy nyereményükkel kapcsolatos törvényi kötelezettségüknek eleget tesznek. A játékos a játékkal kapcsolatban peres úton igényt nem támaszthat. A nyeremény készpénzre nem váltható és át nem ruházható. Személyes adatai megadásával a játékos hozzájárul, hogy adatait a kiadó a sorsoláson való részvétel érdekében regisztrálja és időkorlát nélkül tárolja, hogy nevét és fotóját a kiadó kiadványaiban megjelentesse, valamint hogy promóciós célokra felhasználja, azzal a kikötéssel, hogy a kiadó harmadik félnek személyes adatokat nem szolgáltathat ki.

Minden játékunk határideje az adott hónap 21. napja!