Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 6 + 9    

A password will be emailed to you.

Vetítés: Száguldó bomba

Mozizz velünk premier előtt! 2010. november 16-án 20.00 órakor

Egy tehervonat száguld a végtelen amerikai tájon, tartálykocsijában rendkívül mérgező vegyi anyaggal, ami egy egész várost is elpusztíthat. A halálos teher feltartóztathatatlanul zúdul előre. Minden szakértő tudja, ha nem sikerül időben megállítani a szerelvényt, a következő éles kanyarnál kisiklik, felborul, és a gáz a levegőbe kerül. A vasúttársaság két alkalmazottja, a veterán, nyugdíj előtt álló Frank és a fiatal, kitörési lehetőségeket kereső Will egy másik vonaton a „szökevény” nyomába ered. Sem a főnökeik, sem a katasztrófa-elhárítás vezetői nem bíznak bennük, pedig Frank tapasztalata és Will fiatalos lendülete lehet a megoldás, hogy egy végső, őrült hajszában megmentsék a pusztulásra ítélt várost.

A VOX mozimagazin® és az InterCom jóvoltából 2010. november 16-án 20.00 órakor megnézheted a Cinema City Aréna moziban a Száguldó bomba című filmet. Te is egyike lehetsz annak a 65 szerencsés jelentkezőnek, akik partnerükkel részt vehetnek a premier előtti vetítésen, ha 2010. november 15-én délután négy óráig e-mailben elküldöd a helyes választ a filmhez kapcsolódó egyszerű kérdésre a vetites@vox.hu mail címre.

Hányadik közös filmje ez Tony Scott rendezőnek Denzel Washingtonnal?

a. negyedik
b. ötödik
c. hatodik

E-mail formátuma: Az e-mail tárgyaként (subjectjeként) a film címét tüntesd fel, és kötőjellel írd mellé az általad helyesnek gondolt válasz betűjelét.

Válasz e-mailben a vetítés előtt pár nappal, de legkésőbb a vetítés előtti napon tájékoztatunk a sorsolás eredményéről, s ha nyertél, nem kell mást tenned, mint a vetítés napján 19.00 és 19.30 között mail címed bemondásával átvenni a két személyre szóló meghívót a mozi pénztárában a magazin munkatársától.

Kapcsolódó cikkek:
Staten Island királya
A fénykép
Irult-pirult szegény Natalie Portman

Kapcsolódó cikkek:

  1. Vetítés: Zimmer Feri 2.
  2. Vetítés: Machete
  3. Száguldó rendező