Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 7 + 6    

A password will be emailed to you.

Vetítés: Machete

Mozizz velünk premier előtt! 2010. november 23-án 20.00 órakor

Úgy nézett ki, mint bármelyik munkás az utcán, a tökéletes balek, aki elviszi a balhét. Csakhogy ő volt Machete, a legenda, gyilkos ösztönnel és páratlan képességekkel. Miután összetűzésbe került egy Torrez nevű hírhedt mexikói drogbáróval, Machete Texasba költözött, de a korrupt elit hálózata utolérte, és tőrbe csalta: egy szenátor lelövése miatt körözni kezdik. Machete tisztázni akarja nevét, de többen is az útjában állnak: Benz, a könyörtelen üzletember, az őrült Von és kisebb hadserege, no meg Sartana, a gyönyörű bevándorlási hivatalnok. Akadnak segítői is: a lázadó szellemű, szexi taco-árus, Luz és Padre, a pap, aki az imádság mellett a pisztolyforgatásban is otthon van. Golyózápor, véreső és széttört szívek övezik az utat, melyen Machete elindul, hogy leszámoljon Torrezzel egy utolsó, mindent eldöntő összecsapásban.

A VOX mozimagazin® és a Budapest Film jóvoltából 2010. november 23-án 20.00 órakor megnézheted a Palace Mammut II. moziban a Machete című filmet. Te is egyike lehetsz annak a 60 szerencsés jelentkezőnek, akik partnerükkel részt vehetnek a premier előtti vetítésen, ha 2010. november 22-én délután négy óráig e-mailben elküldöd a helyes választ a filmhez kapcsolódó egyszerű kérdésre a vetites@vox.hu mail címre.

Melyik Robert Rodriguez-film előtt lehetett látni a Machete (akkor még) ál-trailerét?

a. Sin City
b. Volt egyszer egy Mexikó
c. Terrorbolygó

E-mail formátuma: Az e-mail tárgyaként (subject-jeként) a film címét tüntesd fel, és kötőjellel írd mellé az általad helyesnek gondolt válasz betűjelét.

Válasz e-mailben a vetítés előtt pár nappal, de legkésőbb a vetítés előtti napon tájékoztatunk a sorsolás eredményéről, s ha nyertél, nem kell mást tenned, mint a vetítés napján 19.00 és 19.30 között mail címed bemondásával átvenni a két személyre szóló meghívót a mozi pénztárában a magazin munkatársától.

Kapcsolódó cikkek:
A magazin: 2023. május
Post Mortem
A magazin: 2020. augusztus

Kapcsolódó cikkek:

  1. Vetítés: Zimmer Feri 2.

 

Szólj hozzá!