Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 10 + 4    

A password will be emailed to you.

Vetítés: A guardista

Mozizz velünk premier előtt 2011. október 26-án 19.00 órakor!

A guardista

Gerry Boyle (Brendan Gleeson) nem egy hétköznapi rendőr. Szeret konfrontálódni, az erkölcsi értékei minimum megkérdőjelezhetők és a kedvenc szórakozása, hogy a szabadnapjain két prostit is rendel magának, akik rendőrruhába öltözve kényeztetik őt az otthonába. Az ír pasas aztán nyakába kap egy talpig becsületes amerikai FBI-ügynököt (Don Cheadle), akit a főnökei azért küldtek Európába, hogy egy vagyont érő kokainszállítmányt fogjon el. Persze Írországban csődöt mondanak a tengerentúlon bevett módszerek, de a szokatlan páros előtt a határ mégis a csillagos ég!

Legyél ott Te is!

A VOX mozimagazin® és a Ristretto Distribution jóvoltából 2011. október 26-án 19.00 órakor megnézheted a Cinema City Aréna moziban A guardista ímű filmet. Te is egyike lehetsz annak a 45 szerencsés jelentkezőnek, akik partnerükkel részt vehetnek a premier előtti vetítésen, ha 2011. október 25-én délután négy óráig e-mailben elküldöd a helyes választ a filmhez kapcsolódó egyszerű kérdésre a vetites@vox.hu mail címre.

Az alábbiak közül melyik film köthető John Michael McDonagh rendező bátyja, Martin nevéhez?

a. London Boulevard
b. Erőszakik
c. Förtelmes főnökök

E-mail formátuma: Az e-mail tárgyaként (subject-jeként) a film címét tüntesd fel, és kötőjellel írd mellé az általad helyesnek gondolt válasz betűjelét.

Válasz e-mailben a vetítés előtt pár nappal, de legkésőbb a vetítés előtti napon tájékoztatunk a sorsolás eredményéről, s ha nyertél, nem kell mást tenned, mint a vetítés napján 18.15 és 18.45 között e-mail címed bemondásával átvenni a két személyre szóló meghívót a mozi pénztárában a forgalmazó munkatársától.

Játékszabály: A játékban minden olvasó részt vehet, aki a játék időtartama alatt visszaküldi a helyes választ e-mailben a megadott címre. Minden személy csak egyszer jelentkezhet, több jelentkezés esetén csak az elsőt számoljuk el érvényesként. Egy személy csak egy páros mozijegy megnyerésére jogosult. A mail küldésével a játékos elfogadja a játékszabályzatot. A határidőn túl küldött e-mailek nem vesznek részt a játékban. A játékos a játékkal kapcsolatban peres úton igényt nem támaszthat.

Kapcsolódó cikkek:
Hivatali eltávozás
A magazin: 2018. szeptember
Oscar-nyertesek 2015

Kapcsolódó cikkek:

  1. Vetítés: Sikoly 4.
  2. Vetítés: Cowboyok és űrlények
  3. Vetítés: A hódkóros

 

Szólj hozzá!