Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 11 + 8    

A password will be emailed to you.

Vetítés: Cowboyok és űrlények

Mozizz velünk premier előtt 2011. augusztus 24-án 20.00 órakor!

Cowboyok és űrlények

Új-mexikói terület, 1875. Egy emlékezetét vesztett idegen (Daniel Craig) toppan be az Absolution nevű düledező vadnyugati városkába. Múltjára csak egy különös karperec utal, amely körbefogja a csuklóját. Kénytelen konstatálni, hogy Absolutionben nem szeretik a jövevényeket, és a lakosok meg sem moccanhatnak a vaskezű Dolarhyde ezredes (Harrison Ford) parancsa nélkül. A város rettegésben él. Absolution azonban csak akkor tudja meg, mi az igazi rettegés, amikor szörnyek törnek rá az égből. A földönkívüliek iszonyatos sebességgel süvítve, vakító fények kíséretében zúdulnak alá, hogy magukkal ragadják az embereket.

Legyél ott Te is!

A VOX mozimagazin® és a UIP-Duna Film jóvoltából 2011. augusztus 24-én 20.00 órakor megnézheted a Palace Lurdy Ház moziban a Cowboyok és űrlények című filmet. Te is egyike lehetsz annak az 65 szerencsés jelentkezőnek, akik partnerükkel részt vehetnek a premier előtti vetítésen, ha 2011. augusztus 23-án délután négy óráig e-mailben elküldöd a helyes választ a filmhez kapcsolódó egyszerű kérdésre a vetites@vox.hu mail címre.

Az alábbi filmek közül melyiket nem Jon Favreau rendezte?

a. Pofozó pénzmosók
b. Mi a manó
c. Bárbarátok

E-mail formátuma: Az e-mail tárgyaként (subject-jeként) a film címét tüntesd fel, és kötőjellel írd mellé az általad helyesnek gondolt válasz betűjelét.

Válasz e-mailben a vetítés előtt pár nappal, de legkésőbb a vetítés előtti napon tájékoztatunk a sorsolás eredményéről, s ha nyertél, nem kell mást tenned, mint a vetítés napján 19.15 és 19.45 között e-mail címed bemondásával átvenni a két személyre szóló meghívót a mozi pénztárában a forgalmazó munkatársától.

Játékszabály: A játékban minden olvasó részt vehet, aki a játék időtartama alatt visszaküldi a helyes választ e-mailben a megadott címre. Minden személy csak egyszer jelentkezhet, több jelentkezés esetén csak az elsőt számoljuk el érvényesként. Egy személy csak egy páros mozijegy megnyerésére jogosult. A mail küldésével a játékos elfogadja a játékszabályzatot. A határidőn túl küldött e-mailek nem vesznek részt a játékban. A játékos a játékkal kapcsolatban peres úton igényt nem támaszthat.

Kapcsolódó cikkek:
Nincs gonosz
A magazin: 2020. február
A magazin: 2018. október

Kapcsolódó cikkek:

  1. Vetítés: Sikoly 4.
  2. Vetítés: Csak szexre kellesz
  3. Vetítés: Winter’s Bone – A hallgatás törvénye

 

Szólj hozzá!