Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 2 + 6    

A password will be emailed to you.

Vetítés: A hódkóros

Mozizz velünk premier előtt 2011. szeptember 7-én 19.00 órakor!

A hódkóros

Walter Black (Mel Gibson), a valaha szebb napokat látott játékgyár-igazgató tökéletesen elveszítette a kapcsolatot a külvilággal. Teljesen magába zárkózik, és már a családjával se nagyon kommunikál. Aggódó feleségével (Jodie Foster) már végigvették az összes terápiát és csodaszert, hogy kirántsák őt a depresszióból, de szemlátomást semmi sem segít. Aztán egy nap Walter egy hódot formáló kézi bábot talál a szemétben, melyet a karjára húzva hirtelenjében minden megváltozik. A férfit mintha kicserélték volna, az üzletben újra sziporkázik, környezetében mindenkit elbűvöl, a hódból pedig országos szenzáció lesz. A gond csupán az, hogy maga Walter eltűnni látszik a hód árnyékában…

Legyél ott Te is!

Most minden páros jegy mellé ajándék A hódkóros filmplakát is jár! :)

A VOX mozimagazin® és a Corner Film jóvoltából 2011. szeptember 7-én 19.00 órakor megnézheted a Palace Eurocenter moziban A hódkóros című filmet. Te is egyike lehetsz annak a 40 szerencsés jelentkezőnek, akik partnerükkel részt vehetnek a premier előtti vetítésen, ha 2011. szeptember 6-án délután négy óráig e-mailben elküldöd a helyes választ a filmhez kapcsolódó egyszerű kérdésre a vetites@vox.hu mail címre.

Mel Gibson és Jodie Foster melyik filmben dolgoztak korábban együtt?

a. Összeesküvés-elmélet
b. Maverick
c. Nell, a remetelány

E-mail formátuma: Az e-mail tárgyaként (subject-jeként) a film címét tüntesd fel, és kötőjellel írd mellé az általad helyesnek gondolt válasz betűjelét.

Válasz e-mailben a vetítés előtt pár nappal, de legkésőbb a vetítés előtti napon tájékoztatunk a sorsolás eredményéről, s ha nyertél, nem kell mást tenned, mint a vetítés napján 18.15 és 18.45 között e-mail címed bemondásával átvenni a két személyre szóló meghívót a mozi pénztárában a forgalmazó munkatársától.

Játékszabály: A játékban minden olvasó részt vehet, aki a játék időtartama alatt visszaküldi a helyes választ e-mailben a megadott címre. Minden személy csak egyszer jelentkezhet, több jelentkezés esetén csak az elsőt számoljuk el érvényesként. Egy személy csak egy páros mozijegy megnyerésére jogosult. A mail küldésével a játékos elfogadja a játékszabályzatot. A határidőn túl küldött e-mailek nem vesznek részt a játékban. A játékos a játékkal kapcsolatban peres úton igényt nem támaszthat.

Kapcsolódó cikkek:
Fortune-hadművelet: A nagy átverés
Tolvajok társasága
Kultfilm: Drágán add az életed!

Kapcsolódó cikkek:

  1. Vetítés: Sikoly 4.
  2. Vetítés: Cowboyok és űrlények
  3. Vetítés: Csak szexre kellesz

 

Szólj hozzá!