Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 1 + 1    

A password will be emailed to you.

Vetítés: Sikoly 4.

Mozizz velünk premier előtt 2011. április 13-án 20.00 órakor!

Sikoly 4.

Tíz éve semmi híre Ghostface-nek, a szellemálarcos ruházatba öltözött pszichopata gyilkosnak, így már éppen kezdi elfelejteni a szörnyűségeket az amerikai kisváros, Woodsboro.  Az előző részekben megismert  Sidney Prescott (Neve Campbell) ma már sikeres író, író-olvasó találkozó turnéjának utolsó állomásaként tér vissza szülővárosába, s vele együtt a titokzatos telefonhívások is újra elkezdődnek…

Legyél ott Te is!

A VOX mozimagazin® és a Fórum Hungary jóvoltából 2011. április 13-án 20.00 órakor megnézheted a Palace Lurdy Ház moziban a Sikoly 4. című filmet. Te is egyike lehetsz annak a 80 szerencsés jelentkezőnek, akik partnerükkel részt vehetnek a díszbemutatón, ha 2011. április 12-én délután négy óráig e-mailben elküldöd a helyes választ a filmhez kapcsolódó egyszerű kérdésre a vetites@vox.hu e-mail címre.

Többek között melyik horrorfilmről beszélget a gyilkos Drew Barrymore-ral a Sikoly első részének elején telefonon?

a. Az utolsó ház balra

b. Péntek 13.

c. A kör


E-mail formátuma: Az e-mail tárgyaként (subject-jeként) a film címét tüntesd fel, és kötőjellel írd mellé az általad helyesnek gondolt válasz betűjelét.

Válasz e-mailben a vetítés előtt pár nappal, de legkésőbb a vetítés előtti napon tájékoztatunk a sorsolás eredményéről, s ha nyertél, nem kell mást tenned, mint a vetítés napján 19.15 és 19.45 között e-mail címed bemondásával átvenni a két személyre szóló meghívót a mozi pénztárában a forgalmazó munkatársától.

Játékszabály: A játékban minden olvasó részt vehet, aki a játék időtartama alatt visszaküldi a helyes választ e-mailben a megadott címre. Minden személy csak egyszer jelentkezhet, több jelentkezés esetén csak az elsőt számoljuk el érvényesként. Egy személy csak egy páros mozijegy megnyerésére jogosult. A mail küldésével a játékos elfogadja a játékszabályzatot. A határidőn túl küldött e-mailek nem vesznek részt a játékban. A játékos a játékkal kapcsolatban peres úton igényt nem támaszthat.

Kapcsolódó cikkek:
A magazin: 2017. június
Underworld 4. előzetes
Romantikus websorozat nyerte az Origo Zrt. tenderét

Kapcsolódó cikkek:

  1. Vetítés: Csak szexre kellesz
  2. Vetítés: A Föld inváziója – Csata: Los Angeles
  3. Vetítés: Scott Pilgrim a világ ellen

 

Szólj hozzá!