Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 2 + 1    

A password will be emailed to you.

Vetítés: A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Mozizz velünk premier előtt 2011. március 16-án 19.00 órakor

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Egy tengerészgyalogos egységet Nantz őrmester (Aaron Eckhart) vezetésével Los Angelesbe vezényelnek ismeretlen küldetéssel. A katonáknak váratlanul szembe kell nézniük a különös ellenséggel: az űrből jött lények a tenger felől érkeznek, és a partraszállás során válogatás nélkül mindenkit azonnal megölnek. A szakasz már csak annyit tehet, hogy kimenti az utolsó túlélőket. Belekeverednek a totális háborúba, a Földnek valószínűleg vége. A katonák mégis kitartanak a végsőkig.

Legyél ott Te is!

A VOX mozimagazin® és az InterCom jóvoltából 2011. március 16-án 19.00 órakor megnézheted a Cinema City Aréna moziban A Föld inváziója – Csata: Los Angeles című filmet. Te is egyike lehetsz annak a 65 szerencsés jelentkezőnek, akik partnerükkel részt vehetnek a díszbemutatón, ha 2011. március 14-én délután négy óráig e-mailben elküldöd a helyes választ a filmhez kapcsolódó egyszerű kérdésre a vetites@vox.hu e-mail címre.

Milyen műfajú filmekben jeleskedett korábban a film rendezője, Jonathan Liebesman?

a. western

b. vígjáték

c. horror


E-mail formátuma: Az e-mail tárgyaként (subject-jeként) a film címét tüntesd fel, és kötőjellel írd mellé az általad helyesnek gondolt válasz betűjelét.

Válasz e-mailben a vetítés előtt pár nappal, de legkésőbb a vetítés előtti napon tájékoztatunk a sorsolás eredményéről, s ha nyertél, nem kell mást tenned, mint a vetítés napján 18.15 és 18.45 között e-mail címed bemondásával átvenni a két személyre szóló meghívót a mozi pénztárában a forgalmazó munkatársától.

Játékszabály: A játékban minden olvasó részt vehet, aki a játék időtartama alatt visszaküldi a helyes választ e-mailben a megadott címre. Minden személy csak egyszer jelentkezhet, több jelentkezés esetén csak az elsőt számoljuk el érvényesként. Egy személy csak egy páros mozijegy megnyerésére jogosult. A mail küldésével a játékos elfogadja a játékszabályzatot. A határidőn túl küldött e-mailek nem vesznek részt a játékban. A játékos a játékkal kapcsolatban peres úton igényt nem támaszthat.

Kapcsolódó cikkek:
A magazin: 2023. március
Kultfilm: Terminátor 2 - Az ítélet napja
Vetítés: Fogságban

Kapcsolódó cikkek:

  1. A Föld inváziója – Csata: Los Angeles előzetes
  2. Vetítés: Csak szexre kellesz
  3. Vetítés: Scott Pilgrim a világ ellen

 

Szólj hozzá!