Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 10 + 12    

A password will be emailed to you.

Vetítés: A tetovált lány

Mozizz velünk premier előtt 2012. január 18-án 19.00 órakor!

A tetovált lány

A titkok soká élnek. Negyven évvel ezelőtt egy családi ünnepség közben eltűnt a nagyhatalmú Vanger-klán egyik tagja, Harriet. Az idős milliárdos meg van róla győződve, hogy unokahúgát meggyilkolták, ezért felbérel egy állás nélkül maradt újságírót, hogy járjon utána az ügynek. A férfi (Daniel Craig) nyomozni kezd, és segítséget is talál egy tehetséges komputerhacker (Rooney Mara) személyében. Közös kutatásuk túl sok érdeket sért és rég eltemetett titkot fenyeget, sőt újabb gyilkosságra derít fényt. Az elmúlt évek egyik legnagyobb svéd bűnügyi könyvsikere most a feszültségkeltés nagymestere, a Hetediket és a Harcosok klubját is készítő David Fincher irányításával születik újjá.

Legyél ott Te is!

VOX mozimagazin® és az InterCom jóvoltából 2012. január 18-án 19.00 órakor megnézheted a Cinema City Duna Plaza moziban A tetovált lány című filmet. Te is egyike lehetsz annak a 70 szerencsés jelentkezőnek, akik partnerükkel részt vehetnek a premier előtti vetítésen, ha 2012. január 16-án délután négy óráig e-mailben elküldöd a helyes választ a filmhez kapcsolódó egyszerű kérdésre a vetites@vox.hu mail címre.

Melyik horror-ikonnal került már kapcsolatba Rooney Mara egy korábbi filmjében?

a. Michael Myers
b. Jason Voorhees
c. Freddy Krueger

E-mail formátuma: Az e-mail tárgyaként (subject-jeként) a film címét tüntesd fel, és kötőjellel írd mellé az általad helyesnek gondolt válasz betűjelét.

Válasz e-mailben a vetítés előtt pár nappal, de legkésőbb a vetítés előtti napon tájékoztatunk a sorsolás eredményéről, s ha nyertél, nem kell mást tenned, mint a vetítés napján 18.15 és 18.45 között e-mail címed bemondásával átvenni a két személyre szóló meghívót a mozi pénztárában a forgalmazó munkatársától.

Játékszabály: A játékban minden olvasó részt vehet, aki a játék időtartama alatt visszaküldi a helyes választ e-mailben a megadott címre. Minden személy csak egyszer jelentkezhet, több jelentkezés esetén csak az elsőt számoljuk el érvényesként. Egy személy csak egy páros mozijegy megnyerésére jogosult. A mail küldésével a játékos elfogadja a játékszabályzatot. A határidőn túl küldött e-mailek nem vesznek részt a játékban. A játékos a játékkal kapcsolatban peres úton igényt nem támaszthat.

Kapcsolódó cikkek:
A vadon hívó szava
Golden Globe-nyertesek 2018
A magazin: 2013. július

Kapcsolódó cikkek:

  1. Vetítés: Sikoly 4.
  2. Vetítés: Tintin kalandjai
  3. Vetítés: Csak szexre kellesz

 

Szólj hozzá!