Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 7 + 3    

A password will be emailed to you.

Vetítés: Vadállatok

Mozizz velünk premier előtt 2012. október 3-án 19.00 órakor!

Vadállatok

Ben, a békés és jólelkű buddhista, és legjobb barátja, Chon, az egykori tengerészgyalogos és zsoldos jövedelmező üzletet visznek Laguna Beachen – ők termesztik a valaha látott legjobb marihuánát. Emellett mindketten sajátos módon szerelmesek a különlegesen szép Opheliába. Az élet idilli a dél-kaliforniai városban, amíg a mexikói Baja kartell úgy nem dönt, hogy a triónak társulnia kell velük. Amikor a kartell könyörtelen főnöke, Elena és brutális behajtója, Lado alábecsüli a három barát közti megbonthatatlan köteléket, Ben és Chon – a korrupt DEA ügynök megbízhatatlan segítségével – látszólag megnyerhetetlen háborúba kezd a banda ellen. Beindulnak az egyre kegyetlenebb heccek és manőverek az egymásnak ütköző akaratok és érdekek barbár csatájában.

Legyél ott Te is!

VOX mozimagazin® és a UIP-Duna Film jóvoltából 2012. október 3-án 19.00 órakor megnézheted a  Cinema City Mammut I. moziban a Vadállatok című filmet. Te is egyike lehetsz annak a 70 szerencsés jelentkezőnek, akik partnerükkel részt vehetnek a premier előtti vetítésen, ha 2012. október 3-án reggel 8 óráig e-mailben elküldöd a helyes választ a filmhez kapcsolódó egyszerű kérdésre a vetites@vox.hu mail címre.

Hány Oscar-jelölést szedett össze Oliver Stone az eddigi karrierje során?

a. kilenc
b. tíz
c. tizenegy

E-mail formátuma: Az e-mail tárgyaként (subject-jeként) a film címét tüntesd fel, és kötőjellel írd mellé az általad helyesnek gondolt válasz betűjelét.

Válasz e-mailben a vetítés előtt pár nappal, de legkésőbb a vetítés előtti napon tájékoztatunk a sorsolás eredményéről, s ha nyertél, nem kell mást tenned, mint a vetítés napján 18.15 és 18.45 között e-mail címed bemondásával átvenni a két személyre szóló meghívót a mozi pénztárában a forgalmazó munkatársától.

Játékszabály: A játékban minden olvasó részt vehet, aki a játék időtartama alatt visszaküldi a helyes választ e-mailben a megadott címre. Minden személy csak egyszer jelentkezhet, több jelentkezés esetén csak az elsőt számoljuk el érvényesként. Egy személy csak egy páros mozijegy megnyerésére jogosult. A mail küldésével a játékos elfogadja a játékszabályzatot. A határidőn túl küldött e-mailek nem vesznek részt a játékban. A játékos a játékkal kapcsolatban peres úton igényt nem támaszthat.

Kapcsolódó cikkek:
Rifkin fesztiválja
Kultfilm: Segítség, felnőttem!
Avatar Special Edition -IMAX

Kapcsolódó cikkek:

  1. Vetítés: A tetovált lány
  2. Vetítés: A guardista
  3. Vetítés: Mocsokváros utcáin

 

Szólj hozzá!