Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 12 + 12    

A password will be emailed to you.

James Bond 60 koncert

2013. július 19-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon Nic Raine karmester vezényletével kerül megrendezésre a James Bond 60 filmzene koncert show. Íme 007 ok, amiért a Bond-széria és a filmzene rajongóknak igazán érdemes lesz kilátogatnia a Margitszigetre.

001) A koncertet vezénylő Nic Raine a nyolcvanas években John Barry oldalán hangszerelte a Halálvágta és a Halálos rémületben című filmek zenéjét. Azóta több tucat filmzenei albumot készített a Prágai Filharmonikusokkal

002) A koncerten fellépő Budapest Symphony Orchestra az egyik legtapasztaltabb filmzenéket is rögzítő zenekar Magyarországon. Rendszeresen dolgoznak együtt olasz, francia és spanyol filmesekkel is, akik fél Európát átutazzák hogy a zenekarral dolgozhassanak.

003) A koncerten éneklő Veres Mónika és Gájer Bálint a The Voice színpadán váltak országosan ismertté. Mónika kedvenc Bond-dala az neki igazán testhezálló “Licence to Kill”, míg Bálint favoritja a “Skyfall”, ezt már a The Voice során is nagy sikerrel adta elő.

004) A koncertnek helyet adó Margitszigeti Szabadtéri Színpad az ország egyik legszebb környezetben fekvő szabadtéri színpada. Az ország egyetlen épített, állandó szabadtéri kőszínháza ünnepli fennállásának 75 éves jubileumát.

005) Aki igazán stílusosan, titkos ügynökhöz méltó stílusban szeretne érkezni, most a Szuperjeggyel megteheti. A Szuperjegy a koncertjegy árán kívül egy hajóutat is tartalmaz, a különjáratok a koncert elejéhez és végéhez vannak időzítve, így a koncert mellé egy kis felárért még sétahajókázás is kapható.

006) A népszerű dalok mellett felcsendülnek a sorozat történetének legemlékezetesebb filmzenei momentumai is; ezek között szerepel a Csak kétszer élsz űrhajórablása, az A kém aki szeretett engem tengeralattjáró eltérítése és a GoldenEye városzúzó tankos üldözése is.

007) A James Bond 60 filmzene koncert show csak itt és most látható Magyarországon. A program külön a koncert számára készült, több olyan darab is szerepel a programban ami így, ebben a formában most csendül fel először. Az élmény garantáltan megismételhetetlen!

Jegyek az alábbi linken kaphatók:

http://www.szabadter.hu/margitszigeti-szabadteri-szinpad/item/1346-james-bond-60-filmzene-koncert-show-2013-julius-19.html
Kapcsolódó cikkek:
Elvis
A hős
Oscar-jelölések - A király beszéde az élen

Kapcsolódó cikkek:

  1. Élő chat Hugh Jackmannel és James Mangolddal
  2. Skyfall előzetes
  3. Hallgatnivaló: Oscar-jelölt betétdalok

 

Szólj hozzá!