Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 6 + 2    

A password will be emailed to you.

Élő chat Hugh Jackmannel és James Mangolddal

Jön a Farkas!

Jön a farkas! Az X-Men csodákra képes, és most is rendkívüli lehetőséget kínál rajongóinak: nemcsak beszélgethetnek az új X-Men-film, A Farkas (munkacím) (The Wolverine, hazai bemutató: 2013. július) főszereplőjével, Hugh Jackmannel és rendezőjével, James Mangolddal, de a díszletek között is körülnézhetnek – függetlenül attól, hogy a világ mely részén élnek. Még csak szuperképesség sem kell hozzá: elég az internetkapcsolat.

A Sydneyben folyó munkákra a Youtube-on keresztül látogathatnak el a lelkes mozibarátok. A www.youtube.com/thewolverinemovie-n és a film saját oldalán, a www.TheWolverineMovie.com-on is elérhető különleges alkalomra hétfőn, október 29-én, helyi idő szerint este 9-kor (Los Angeles-i idő szerint du. 1-kor) kerül sor.

A kérdések már most feltehetők a főszereplőnek és a rendezőnek is a Facebookon vagy a Twitteren keresztül, csak a #TheWolverineMovie kulcsszót kell hozzá mindenképpen használni.

A beszélgetésről természetesen azok sem maradnak le, akik éppen nem érnek rá: a beszélgetés a film összes elérhető oldalán, valamint Hugh Jackman és James Mangold twitterén is újra- és újranézhető.

Aki szeretne felkészüli a témából, mielőtt kérdez, az a http://youtu.be/bJ0TysDdbBk oldalon teheti meg a legkönnyebben, de természetesen a www.facebook.com/TheWolverineMovie, vagy a www.twitter.com/wolverinemovie is rendelkezik minden fontos információval.

Itt is követhetitek élőben az eseményt!

Kapcsolódó cikkek:
Blokád
CURTIZ: A magyar, aki felforgatta Hollywoodot
Men in Black III. előzetes

Kapcsolódó cikkek:

  1. John Carter szinkronos előzetes
  2. Támadnak a Pixelek!
  3. Transformers 3 – Itt az első előzetes!

 

Szólj hozzá!