Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 9 + 9    

A password will be emailed to you.

Vetítés: Fogságban

Mozizz velünk 2013. október 9-én!

Fogságban

Keller Dover (Hugh Jackman) és családja átmegy a szomszéd famíliához egy kis baráti látogatásra, ám amíg a felnőttek bájcsevegnek, a két kislány eltűnik a házból. A rendőrség talál egy gyanús fiút, aki a környéken lófrált, ám miután semmilyen bizonyítékot nem találnak ellene, kénytelenek elengedni. Keller úgy dönt, a saját kezébe veszi az irányítást és elrabolja a szabadon engedett gyanúsítottat, hogy kiverje belőle az igazságot. Az önbíráskodó polgár azonban szemet szúr a nyomozást vezető rendőrnek (Jake Gyllenhaal), így már nem csak a gyerekrabló megtalálása, hanem a kettejük közti meccs lejátszása is a tét.

Legyél ott Te is!

VOX mozimagazin és a Pro Video Film jóvoltából 2013. október 9-én 19.00 órakor megnézheted az Mi Mozink Lurdyban a Fogságban című filmet. Te is egyike lehetsz annak a 70 szerencsés jelentkezőnek, akik partnerükkel részt vehetnek a premier előtti vetítésen, ha 2013. október 8-án délig e-mailben elküldöd a helyes választ a filmhez kapcsolódó egyszerű kérdésre a vetites@vox.hu mail címre.

Melyik filmfesztiválon láthatta először a közönség a Fogságban című filmet?

a. Velence
b. Toronto
c. Telluride

E-mail formátuma: Az e-mail tárgyaként (subject-jeként) a film címét tüntesd fel, és kötőjellel írd mellé az általad helyesnek gondolt válasz betűjelét.

Válasz e-mailben a vetítés előtt pár nappal, de legkésőbb a vetítés előtti napon tájékoztatunk a sorsolás eredményéről, s ha nyertél, nem kell mást tenned, mint a vetítés napján 18.15 és 18.45 között a neved bemondásával átvenni a két személyre szóló meghívót a mozi pénztárában a forgalmazó munkatársától.

Játékszabály: A játékban minden olvasó részt vehet, aki a játék időtartama alatt visszaküldi a helyes választ e-mailben a megadott címre. Minden személy csak egyszer jelentkezhet, több jelentkezés esetén csak az elsőt számoljuk el érvényesként. Egy személy csak egy páros mozijegy megnyerésére jogosult. A jegyek nem átruházhatóak és nem értékesíthetőek. A mail küldésével a játékos elfogadja a játékszabályzatot. A határidőn túl küldött e-mailek nem vesznek részt a játékban. A játékos a játékkal kapcsolatban peres úton igényt nem támaszthat.

Kapcsolódó cikkek:
Rambo V: Utolsó vér
Íme az új Macskanő!
Indy ostora

Kapcsolódó cikkek:

  1. Vetítés: Vadállatok
  2. Vetítés: Riddick
  3. Vetítés: A guardista

 

Szólj hozzá!