Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 8 + 3    

A password will be emailed to you.

Vetítés: Riddick

Mozizz velünk 2013. szeptember 4-én!

Riddick

Riddicket egy látszólag kihalt bolygóra száműzik, ám hamar rá kell jönnie, hogy nincs egyedül. Vérszomjas ragadozókkal találja szemben magát, akik nem kímélnek semmit, ami él és mozog. Riddick egyetlen esélye a túlélésre, ha vészjelzést ad le a zsoldosoknak, akik már 10 éve vadásznak rá. A bolygóra érkező első űrhajó egy veszélyes, és kegyetlen katonákból álló csapatot szállít, míg a második roham parancsnokáról kiderül, hogy személyes érdekek vezérlik. Mindegyik fejvadásznak egy a célja: elkapni Riddicket, és vele együtt távozni a bolygóról. De az idő egyre fogy: egy halálos vihar közeleg, és a ragadozók is a nyomukban járnak.

Legyél ott Te is!

VOX mozimagazin és a Pro Video jóvoltából 2013. szeptember 4-én 19.00 órakor megnézheted az Mi Mozink Óbudában a Riddick című filmet. Te is egyike lehetsz annak a 100 szerencsés jelentkezőnek, akik partnerükkel részt vehetnek a premier előtti vetítésen, ha 2013. szeptember 3-án reggel 8 óráig e-mailben elküldöd a helyes választ a filmhez kapcsolódó egyszerű kérdésre a vetites@vox.hu mail címre.

Az alábbi műfajok közül melyikben nem próbálta még ki magát Vin Diesel sohasem ezidáig?

a. vígjáték
b. háborús film
c. western

E-mail formátuma: Az e-mail tárgyaként (subject-jeként) a film címét tüntesd fel, és kötőjellel írd mellé az általad helyesnek gondolt válasz betűjelét.

Válasz e-mailben a vetítés előtt pár nappal, de legkésőbb a vetítés előtti napon tájékoztatunk a sorsolás eredményéről, s ha nyertél, nem kell mást tenned, mint a vetítés napján 18.15 és 18.45 között a neved bemondásával átvenni a két személyre szóló meghívót a mozi pénztárában a forgalmazó munkatársától.

Játékszabály: A játékban minden olvasó részt vehet, aki a játék időtartama alatt visszaküldi a helyes választ e-mailben a megadott címre. Minden személy csak egyszer jelentkezhet, több jelentkezés esetén csak az elsőt számoljuk el érvényesként. Egy személy csak egy páros mozijegy megnyerésére jogosult. A jegyek nem átruházhatóak és nem értékesíthetőek. A mail küldésével a játékos elfogadja a játékszabályzatot. A határidőn túl küldött e-mailek nem vesznek részt a játékban. A játékos a játékkal kapcsolatban peres úton igényt nem támaszthat.

Kapcsolódó cikkek:
VOXRádió #143
A magazin: 2013. március
Vetítés: Cowboyok és űrlények

Kapcsolódó cikkek:

  1. Vetítés: Mellékhatások
  2. Vetítés: A hódkóros
  3. Vetítés: Johnny English újratöltve

 

Szólj hozzá!