Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 3 + 3    

A password will be emailed to you.

Vetítés: Johnny English újratöltve

Mozizz velünk premier előtt 2011. szeptember 14-én 20.00 órakor!

Johnny English újratöltve

Rowan Atkinson visszatér a félelmet és veszélyt nem ismerő, botcsinálta titkos ügynök szerepében. Ebben az új kalandban Őfelsége titkos szolgája egy csapat merénylővel száll szembe, mielőtt azok egy gyilkossággal világméretű káoszt okoznak. Amióta az MI7 csúcskémje eltűnt a balfenéken, sajátos képességeit Ázsia egy távoli zugában kamatoztatja. Ám amikor felettesei tudomást szereznek egy kínai vezető ellen tervezett merényletről, elő kell keríteniük a totálisan különc ügynököt. Most, hogy a világnak ismét szüksége van rá, Johnny English megint akcióba lendül. A legújabb szuperkütyüket veti latba, hogy leleplezze az összeesküvést, melynek szálai elérik a KGB-t, a CIA-t, sőt, még az MI7-t is.

Legyél ott Te is!

A VOX mozimagazin® és a UIP-Duna Film jóvoltából 2011. szeptember 14-én 20.00 órakor megnézheted a Palace Eurocenter moziban a Johnny English újratöltve ímű filmet. Te is egyike lehetsz annak a 65 szerencsés jelentkezőnek, akik partnerükkel részt vehetnek a premier előtti vetítésen, ha 2011. szeptember 13-án délután négy óráig e-mailben elküldöd a helyes választ a filmhez kapcsolódó egyszerű kérdésre a vetites@vox.hu mail címre.

Melyik híres filmkarakter paródiája Johnny English?

a. Simon Templar
b. Batman
c. James Bond

E-mail formátuma: Az e-mail tárgyaként (subject-jeként) a film címét tüntesd fel, és kötőjellel írd mellé az általad helyesnek gondolt válasz betűjelét.

Válasz e-mailben a vetítés előtt pár nappal, de legkésőbb a vetítés előtti napon tájékoztatunk a sorsolás eredményéről, s ha nyertél, nem kell mást tenned, mint a vetítés napján 19.15 és 19.45 között e-mail címed bemondásával átvenni a két személyre szóló meghívót a mozi pénztárában a forgalmazó munkatársától.

Játékszabály: A játékban minden olvasó részt vehet, aki a játék időtartama alatt visszaküldi a helyes választ e-mailben a megadott címre. Minden személy csak egyszer jelentkezhet, több jelentkezés esetén csak az elsőt számoljuk el érvényesként. Egy személy csak egy páros mozijegy megnyerésére jogosult. A mail küldésével a játékos elfogadja a játékszabályzatot. A határidőn túl küldött e-mailek nem vesznek részt a játékban. A játékos a játékkal kapcsolatban peres úton igényt nem támaszthat.

Kapcsolódó cikkek:
Az unoka
Oscar-jelölések 2019
Interjú: Tim Robbins

Kapcsolódó cikkek:

  1. Vetítés: Sikoly 4.
  2. Vetítés: A hódkóros
  3. Vetítés: Csak szexre kellesz

 

Szólj hozzá!