Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 5 + 10    

A password will be emailed to you.

Nyerj jegyet a Született gengszterek díszbemutatójára!

Val (Al Pacino) 28 kőkemény évet töltött börtönben, mert nem adta fel bűntársát. Legjobb barátja, Doc (Christopher Walken) várja szabadulásakor; első útjuk a régen látott harmadik cimborához (Alan Arkin) vezet. Barátságuk épp oly erősnek tűnik, mint a börtönévek előtt, Val teljes erővel veti magát az addig nélkülözött élvezetekbe. Mégis, érzi, hogy valami nincs rendben, s hogy egyik társa vele kapcsolatos megbízást kaphatott. Hiába tölti gyönyörű nőkkel az idejét, hiába fog ismét fegyvert a kezében, s utazik luxusautókban, elkerülhetetlenül szembe kell néznie múltjának egyik főszereplőjével, a volt maffiafőnökkel.

A film forgalmazója, az ADS Service Kft. és a VOX mozimagazin jóvoltából most te is részt vehetsz a film díszbemutatóján 2013. március 5-én 19.00 órakor a Mi Mozink Lurdy Ház moziban. Egyike lehetsz annak az ötven szerencsés jelentkezőnek, akik partnerükkel részt vehetnek a vetítésen, ha 2013. március 4-én délig e-mailben elküldöd a helyes választ a filmhez kapcsolódó egyszerű kérdésre a vetites@vox.hu mail címre.

Al Pacino és Christopher Walken már korábban is játszottak együtt olyan filmben, melynek címében szerepelt a gengszter szó. Melyik ez a film?

a. Gengszterosztag
b. Gengszterrománc
c. Amerikai gengszter

E-mail formátuma: Az e-mail tárgyaként (subject-jeként) a film címét tüntesd fel, és kötőjellel írd mellé az általad helyesnek gondolt válasz betűjelét. A nyerteseket e-mailben értesítjük 2013. március 4-én.

Kedvcsinálónak addig is nézzétek meg a Született gengszterek magyar feliratos előzetesét!

Kapcsolódó cikkek:
Jetikölyök
A magazin: 2013. május
VOXos díj Cambridge-ből

Kapcsolódó cikkek:

  1. Vetítés: Tükröm, tükröm
  2. Vetítés: A tetovált lány
  3. Vetítés: A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

 

Szólj hozzá!