Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 12 + 11    

A password will be emailed to you.

Vetítés: Tükröm, tükröm

Mozizz velünk premier előtt 2012. március 14-én 19.00 órakor!

Tükröm, tükröm

A gonosz boszorkány-királynő (Julia Roberts) azon mesterkedik, hogy teljesen irányítása alá vonja az árván maradt Hófehérkét (Lily Collins), hogy még véletlenül se kerülhessen a trón közelébe, és ne kelthesse fel az elbűvölő herceg, Andrew Alcott (Armie Hammer) figyelmét. Annál is inkább, mivel éppen magának akarja a csábos fiatal trónörököst. Amikor aztán mégis a gyönyörű Hófehérke férkőzik be a herceg szívébe, a Királynő bosszúból száműzi a lányt az erdőbe, ahol egy mohó, emberevő fenevad garázdálkodik. Hófehérkét azonban megmenti egy csapatra való törpe méretű, lovaskocsik kifosztására szakosodott tolvaj. A lány aztán szépen-lassan egy rettenthetetlen nővé cseperedik, és elhatározza, hogy visszaszerzi jogos birodalmát a gonosz Királynőtől.

Legyél ott Te is!

VOX mozimagazin® és a Fórum Hungary jóvoltából 2012. március 14-én 19.00 órakor megnézheted a Cinema City Duna Plaza moziban a Tükröm, tükröm című filmet. Te is egyike lehetsz annak a 60 szerencsés jelentkezőnek, akik partnerükkel részt vehetnek a premier előtti vetítésen, ha 2012. március 12-én délután négy óráig e-mailben elküldöd a helyes választ a filmhez kapcsolódó egyszerű kérdésre a vetites@vox.hu mail címre.

Julia Roberts játszott-e már valaha ikonikus mesehőst?

a. nem, még soha
b. igen, egyszer
c. igen, kétszer

E-mail formátuma: Az e-mail tárgyaként (subject-jeként) a film címét tüntesd fel, és kötőjellel írd mellé az általad helyesnek gondolt válasz betűjelét.

Válasz e-mailben a vetítés előtt pár nappal, de legkésőbb a vetítés előtti napon tájékoztatunk a sorsolás eredményéről, s ha nyertél, nem kell mást tenned, mint a vetítés napján 18.15 és 18.45 között e-mail címed bemondásával átvenni a két személyre szóló meghívót a mozi pénztárában a forgalmazó munkatársától.

Játékszabály: A játékban minden olvasó részt vehet, aki a játék időtartama alatt visszaküldi a helyes választ e-mailben a megadott címre. Minden személy csak egyszer jelentkezhet, több jelentkezés esetén csak az elsőt számoljuk el érvényesként. Egy személy csak egy páros mozijegy megnyerésére jogosult. A mail küldésével a játékos elfogadja a játékszabályzatot. A határidőn túl küldött e-mailek nem vesznek részt a játékban. A játékos a játékkal kapcsolatban peres úton igényt nem támaszthat.

Kapcsolódó cikkek:
Jövő nyár
Tanulj filmezést ingyen!
A magazin: 2012. július

Kapcsolódó cikkek:

  1. Vetítés: A tetovált lány
  2. Vetítés: Védhetetlen
  3. Vetítés: Tintin kalandjai

 

Szólj hozzá!