Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 9 + 11    

A password will be emailed to you.

Vetítés: Védhetetlen

Mozizz velünk premier előtt 2012. február 15-én 19.00 órakor!

Védhetetlen

Az elmúlt öt évben Matt Weston ügynök (Ryan Reynolds) egy eldugott, eseménytelen fokvárosi poszton teljesített szolgálatot. Rövidesen megismerkedik a legveszélyesebb emberrel, akivel valaha találkozott, s akire neki kellene vigyáznia. Tobin Frost (Denzel Washington) csaknem egy évtizeden át sikeresen bujkált üldözői elől. A CIA egyik legjobb ügynöke, a volt hírszerzőtiszt katonai információkat adott el mindenkinek, akinek volt elég pénze. Titkokat árusított ki Észak-Koreának, terroristasejteket segített, felmérhetetlen károkat okozott az Egyesült Államoknak. És most visszatért a rezervátumba, egy titokkal. Ahogy Frostot beszállítják kihallgatásra, zsoldosok érkeznek, és ízekre szedik Weston védett házát. Az őrnek és a rabnak éppen hogy sikerül megmenekülnie, és rájönnek, hogy a támadókat terroristák küldték, vagy valaki az ügynökségből, aki bárkit elpusztít, aki az útjába áll.

Legyél ott Te is!

VOX mozimagazin® és a UIP-Duna Film jóvoltából 2012. február 15-én 19.00 órakor megnézheted a Mi Mozink Óbuda moziban a Védhetetlen című filmet. Te is egyike lehetsz annak a 70 szerencsés jelentkezőnek, akik partnerükkel részt vehetnek a premier előtti vetítésen, ha 2012. február 13-án délután négy óráig e-mailben elküldöd a helyes választ a filmhez kapcsolódó egyszerű kérdésre a vetites@vox.hu mail címre.

Milyen származású a film rendezője, Daniel Espinosa?

a. amerikai
b. mexikói
c. svéd

E-mail formátuma: Az e-mail tárgyaként (subject-jeként) a film címét tüntesd fel, és kötőjellel írd mellé az általad helyesnek gondolt válasz betűjelét.

Válasz e-mailben a vetítés előtt pár nappal, de legkésőbb a vetítés előtti napon tájékoztatunk a sorsolás eredményéről, s ha nyertél, nem kell mást tenned, mint a vetítés napján 18.15 és 18.45 között e-mail címed bemondásával átvenni a két személyre szóló meghívót a mozi pénztárában a forgalmazó munkatársától.

Játékszabály: A játékban minden olvasó részt vehet, aki a játék időtartama alatt visszaküldi a helyes választ e-mailben a megadott címre. Minden személy csak egyszer jelentkezhet, több jelentkezés esetén csak az elsőt számoljuk el érvényesként. Egy személy csak egy páros mozijegy megnyerésére jogosult. A mail küldésével a játékos elfogadja a játékszabályzatot. A határidőn túl küldött e-mailek nem vesznek részt a játékban. A játékos a játékkal kapcsolatban peres úton igényt nem támaszthat.

Kapcsolódó cikkek:
Fekete telefon
Lopott idő: digitális képeslapok
Cowboyok és űrlények előzetes

Kapcsolódó cikkek:

  1. Vetítés: A tetovált lány
  2. Vetítés: Csak szexre kellesz
  3. Vetítés: Tintin kalandjai

 

Szólj hozzá!