Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 6 + 9    

A password will be emailed to you.

Beszélgess élőben Millával!

Ki meri megszólítani Milla Jovovich-ot? A színésznő nemcsak gyönyörű, de veszélyes is: ezt már jónéhány filmben bizonyította, de persze a legemlékezetesebben A kaptár-sorozatban, melynek új darabja, A kaptár – Megtorlás (Resident Evil – Retribution, hazai bemutató: 2012. szeptember) a legvadabb 3D-formában kerül hamarosan a mozikba.
Addig viszont Milla Jovovich-csal élőben lehet beszélgetni június 14-én, csütörtökön, magyar idő szerint délután öt órától. A körülbelül félórásra tervezett beszélgetésre a tervek szerint a rendező vagy esetleg egy filmbeli partnere is elkíséri a harcias színésznőt, és bár az eseményre egy New York-i moziban kerül sor, az egész világ részt vehet rajta. A neten élőben közvetítik a találkozót, sőt, bárki kérdezhet is, hiszen a jelenlévő rajongókon és újságírókon kívül egy chatboxon is megszólítható a rettenthetetlen Alice, aki a pusztulás után, az élőhalottak uralta Földön talán az egyetlen, aki még ellenáll a tönkretett világot maga alá gyűrő óriáscégnek…
A beszélgetés a film magyar rajongói oldalán tudják követni az érdeklődők:
http://www.facebook.com/pages/A-kapt%C3%A1r-Megtorl%C3%A1s/445656942111752
A képernyő azután sem fog elsötétülni, hogy a színésznő és a nézők hazamentek: a linken folyamatosan ismétlődik majd az eredetileg élőben látott félóra.

Kapcsolódó cikkek:
Halál a Níluson
Szerelmek, esküvők és egyéb katasztrófák
Golden Globe-nyertesek 2015

Kapcsolódó cikkek:

  1. Majmok élőben!
  2. Beszélgess Adam Sandlerrel!
  3. Narnia segít

 

Szólj hozzá!