Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 2 + 3    

A password will be emailed to you.

Majmok élőben!

Azok, akik jól kiismerik magukat az internet dzsungelében, már tudnak a majmokról: a különleges filmnek megfelelően különös módon adtak hírt magukról a legújabb A majmok bolygója (The Rise of the Planet of the Apes, hazai bemutató: augusztus) alkotói.
A film az eredeti történetnél korábban játszódik, és bármilyen fantasztikus is – hiszen emberszabású majmok lázadnak fel és hajtják az emberiséget rabszolgasorba – igazán reális: egy félresikerült tudományos kísérlet teszi megmagyarázhatóvá. A trükköket az Avatar és A Gyűrűk Ura látványáért is felelős WETA trükkcég szakemberei készítik, akik a színész mozgását digitálisan rögzítő motion caption érzékelőiket ezúttal – a mozitörténet során valószínűleg először – majmokra szerelték fel: így a filmben nem jelmezes színészek, és nem digitálisan megmozdított rajzok helyettesítik az állatokat, hanem igazi majmokat látunk. Mindezt pedig azért tudja a világ, mert az alkotók élőben jelentkeztek be az interneten wellingtoni bázisukról, mutatták be a stúdiót, az első látványterveket és a közreműködőket. Bár az élő közvetítés varázsa már elmúlt, az interjúkkal és filmrészletekkel is kibővített stúdiólátogatás most is megtalálható a facebook.com/apeswillrise –on.
Az emberszabásúak és emberek közti első és utolsó háború történetében James Franco, Freida Pinto és Tom Felton is játszik, Andy Serkis pedig, aki nem először játszik majmot pályája során Ceasarnak, a gorillák parancsnokának kölcsönzi néhány arcvonását és grimaszát.
IC Press

És íme a film trailere!

Kapcsolódó cikkek:
A Gucci-ház
Demóna: A sötétség úrnője
Lore-játék DVD-kért!

Kapcsolódó cikkek:

  1. Downey is másnapos
  2. Tolvajok rendezője
  3. Anne Hathaway és más drogok

 

Szólj hozzá!