Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 3 + 9    

A password will be emailed to you.

Beszélgess Adam Sandlerrel!

Adam Sandler-t eddig is a legközvetlenebb, legnyitottabb sztárok közé sorolták, és most bebizonyítja, hogy nem méltatlan a hírére: április 25-én beszélgetésre fogadja a rajongóit. Magyar idő szerint 23:00-tól a https://www.facebook.com/events/396879583678430/ oldalon lehet kérdezgeti bármiről… a bemutatás előtt álló új vígjátékáról is, az Apa ég!-ről (That’s My Boy, hazai bemutató: augusztus 2.). A chat alatt Andy Samberg-gel is találkozhatnak a rajongók, aki együtt bolondozik Sandlerrel legújabb filmjében: ő alakítja az elhagyott fiút, akire rátalál az apja (Sandler).

Adam Sandler nemrég köszönthette a Facebookon 30 milliomodik (!) rajongóját, ezért a beszélgetésre minden millió rajongó képviseletében személyesen is meghívott egyvalakit. A 30 szerencsés Los Angelesből és környékéről érkezik, de a neten keresztül bárki szóba elegyedhet a kortárs mozi egyik legviccesebb fickójával: Adam Sandler-rel.

Az Apa ég! (That’s My Boy, várható hazai bemutató: 2012. augusztus) egy nagy családi találkozásról szól: a fiú – elegáns, sikeres pénzügyi szakember – nősülni készül, és az ünnep majdnem tökéletes. Csak egyvalami zavarja meg: színre lép rég nem látott apja, akinek többnyire se pénze, se munkája, se jó modora, de nagyon otthon érzi magát…

IC Press

Kapcsolódó cikkek:
Góliát
A magazin: 2018. július
Majmok élőben!

Kapcsolódó cikkek:

  1. Irult-pirult szegény Natalie Portman
  2. 10 Arany Málna a Jack és Jillnek
  3. 2011.03.10.- Kellékfeleség

 

Szólj hozzá!