Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 1 + 10    

A password will be emailed to you.

Narnia segít

Hamarosan a mozikba kerül a különleges sikerű Narnia-filmek harmadik része, a Narnia krónikái – A Hajnalvándor útja (The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader, hazai bemutató: december 9.), amely nemcsak 3D-s látványa, hanem a benne szereplő csodalények és vad kalandok miatt is a széria legizgalmasabb részének ígérkezik. Az eddigi főszereplők közül jó néhányan visszatérnek a mostani történetben, és az egyik gyerek-főszereplő, Georgie Henley ki is használja a tartós népszerűséget. Azt reméli, 8 millió karácsonyi ajándékra válthatja.
A 15 éves színésznő ugyanis a film promóciós feladatai közben egy karácsonyi jótékonysági akciót is népszerűsít: és alaposan ki is használja a Narnia miatt rá irányuló reflektorfényt.
Az „Operation Christmas Child” vagyis a Karácsonyi Gyermek-hadművelet keretében kezdődött Narnia-hadművelet 130 ország nélkülöző gyerekeinek juttat karácsonyi ajándékokat. A feladat egyszerű: minden adományozó egy cipősdoboznyi ajándékot gyűjthet össze, hogy a Samaritan’s Purse alapítvány munkatársai továbbítsák egy rászoruló gyereknek.
Georgie, a filmbeli Lucy már össze is készítette a maga csomagját: és persze néhány narniás ajándékot is tett bele.
(részletek: http://www.looktothestars.org/video/303-operation-narnia)

IC Press

Kapcsolódó cikkek:
Kampókéz
Oscar-jelölések 2021
Zöld Lámpás 4 perces exclusive footage

No related posts.

 

Szólj hozzá!