Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 2 + 10    

A password will be emailed to you.

Vetítés: Hogyan lopjunk felhőkarcolót

Mozizz velünk premier előtt 2011. november 9-én 19.00 órakor!

Hogyan lopjunk felhőkarcolót

A queensi születésű Josh Kovacs több mint egy évtizeden át volt New York City egyik legfényűzőbb és legbiztonságosabb felhőkarcolójának gondnoka. Éber figyelmét semmi sem kerülhette el. Josh épületének tetején, a legrongyrázósabb lakásban házi őrizetbe kerül Arthur Shaw, a Wall Street titánja, miután kiderül, hogy ellopott kétmilliárdot a befektetőitől. És a károsultak között ott vannak a toronyház alkalmazottjai is, akiknek a nyugdíját Shaw kezelte. Még pár nap, és Arthur megússza a tökéletes bűntényt. Josh és legénysége tehát Slide-hoz, a piti bűnözőhöz fordul, hogy segítsen megtervezni a lehetetlent. El akarják lopni azt, ami szerintük biztosan Arthur jól őrzött lakásában van elrejtve.

Legyél ott Te is!

VOX mozimagazin® és a UIP-Duna Film jóvoltából 2011. november 9-én 19.00 órakor megnézheted a Cinema City MOM Park moziban a Hogyan lopjunk felhőkarcolót című filmet. Te is egyike lehetsz annak a 70 szerencsés jelentkezőnek, akik partnerükkel részt vehetnek a premier előtti vetítésen, ha 2011. november 8-án délután négy óráig e-mailben elküldöd a helyes választ a filmhez kapcsolódó egyszerű kérdésre a vetites@vox.hu mail címre.

Hányadik közös filmje ez Eddie Murphynek és Ben Stillernek?

a. első
b. második
c. harmadik

E-mail formátuma: Az e-mail tárgyaként (subject-jeként) a film címét tüntesd fel, és kötőjellel írd mellé az általad helyesnek gondolt válasz betűjelét.

Válasz e-mailben a vetítés előtt pár nappal, de legkésőbb a vetítés előtti napon tájékoztatunk a sorsolás eredményéről, s ha nyertél, nem kell mást tenned, mint a vetítés napján 18.15 és 18.45 között e-mail címed bemondásával átvenni a két személyre szóló meghívót a mozi pénztárában a forgalmazó munkatársától.

Játékszabály: A játékban minden olvasó részt vehet, aki a játék időtartama alatt visszaküldi a helyes választ e-mailben a megadott címre. Minden személy csak egyszer jelentkezhet, több jelentkezés esetén csak az elsőt számoljuk el érvényesként. Egy személy csak egy páros mozijegy megnyerésére jogosult. A mail küldésével a játékos elfogadja a játékszabályzatot. A határidőn túl küldött e-mailek nem vesznek részt a játékban. A játékos a játékkal kapcsolatban peres úton igényt nem támaszthat.

Kapcsolódó cikkek:
Chiara története
Valan: Az angyalok völgye
Itt a vége, Harry Potter!

Kapcsolódó cikkek:

  1. Vetítés: Tintin kalandjai
  2. Vetítés: Sikoly 4.
  3. Vetítés: Verdák 2.

 

Szólj hozzá!