Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 7 + 11    

A password will be emailed to you.

Vetítés: Verdák 2.

Mozizz velünk premier előtt 2011. július 26-án 18.00 órakor!

Verdák 2. 3D

A legmenőbb versenyverda, Villám McQueen és utánozhatatlan barátja, az autómentő Matuka a Verdák 2.-ben igazán nagy kalandba keverednek, amikor a tengerentúlra indulnak, minden idők legelső Földgolyó Futam autóversenyére. A kupa elnyerője csakis a világ leggyorsabb autója lehet, azonban a győzelem felé vezető út telis-tele van kátyúkkal, elterelésekkel és vidám meglepetésekkel is. Matuka már a verseny első fordulóján azonnal különös kalandba keveredik és kénytelen egyszerre lavírozni a szupertitkos kémküldetés és csapatfőnöki feladatai között. Hamarosan megkezdődik a legpörgősebb autósüldözés Japán és Európa utcáin, a legmenőbb verdákkal, régi és új kedvencekkel egyaránt.

Legyél ott Te is!

A VOX mozimagazin® és a Fórum Hungary jóvoltából 2011. július 26-án 18.00 órakor megnézheted a Cinema City Mammut moziban 3D-ben a Verdák 2. című filmet. Te is egyike lehetsz annak az 50 szerencsés jelentkezőnek, akik partnerükkel részt vehetnek a díszbemutatón, ha 2011. július 22-én délután négy óráig e-mailben elküldöd a helyes választ a filmhez kapcsolódó egyszerű kérdésre a vetites@vox.hu mail címre.

Ki az a hollywoodi sztár, aki még szinkronizált a Verdák első részében, de sajnos azóta elhunyt?

a. Heath Ledger
b. Paul Newman
c. Farrah Fawcett

E-mail formátuma: Az e-mail tárgyaként (subject-jeként) a film címét tüntesd fel, és kötőjellel írd mellé az általad helyesnek gondolt válasz betűjelét.

Válasz e-mailben a vetítés előtt pár nappal, de legkésőbb a vetítés előtti napon tájékoztatunk a sorsolás eredményéről, s ha nyertél, nem kell mást tenned, mint a vetítés napján 17.15 és 17.45 között e-mail címed bemondásával átvenni a két személyre szóló meghívót a mozi pénztárában a forgalmazó munkatársától.

Játékszabály: A játékban minden olvasó részt vehet, aki a játék időtartama alatt visszaküldi a helyes választ e-mailben a megadott címre. Minden személy csak egyszer jelentkezhet, több jelentkezés esetén csak az elsőt számoljuk el érvényesként. Egy személy csak egy páros mozijegy megnyerésére jogosult. A mail küldésével a játékos elfogadja a játékszabályzatot. A határidőn túl küldött e-mailek nem vesznek részt a játékban. A játékos a játékkal kapcsolatban peres úton igényt nem támaszthat.

Kapcsolódó cikkek:
Raya és az utolsó sárkány
A magazin: 2016. szeptember
Inception: a zene útján

Kapcsolódó cikkek:

  1. Vetítés: Sikoly 4.
  2. Vetítés: Csak szexre kellesz
  3. Vetítés: Winter’s Bone – A hallgatás törvénye

 

Szólj hozzá!