Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 2 + 3    

A password will be emailed to you.

Neeson beugrik

Liam Neeson az Ismeretlen férfi című akció/thrillerben – melynek világpremierje a most kezdődő Berlini Filmfesztiválon kerül sor február 18-án – nemcsak önmagát, hanem a szabad világot is védi egy titokzatos bűnszövetkezet ellen. De a színész szükség esetén valóban készen áll az önzetlen segítségnyújtásra. Amikor a Másnaposok 2. részének forgatása közben, az utolsó pillanatban kiderült, hogy Mel Gibson mégsem játssza el a rábízott szerepet, ő habozás, minden előzetes tervezgetés nélkül fejest ugrott a kalandba.

– Jó móka volt – emlékszik vissza a színész. – Nagyon sokat kellett nagyon rövid idő alatt dolgozni. Egyetlen nap voltam szabad akkoriban, ha jól emlékszem, pont egy vasárnap, abba kellett mindent belezsúfolni. De Bradley Cooper a haverom, a másik két úrral (Ed Helms-szel és Zach Galifianakis-szal) még sosem találkoztam, de most legalább összeismerkedtünk. Igaz, sok beszélgetésre nem volt időnk.

Neeson Bangkokban élő ír tetoválóművészt játszik az őrültnél is őrültebb vígjátékban, ám a thai várost az egyszerűség kedvéért a Warner Bros. kaliforniai stúdiójában építették fel.

IC Press

Kapcsolódó cikkek:
Tévékritika: A dopping útja
Immortals előzetes
Karate Kölyök

Kapcsolódó cikkek:

  1. Gibson terhes társaság
  2. Darázs álarcban
  3. Anne Hathaway és más drogok

 

Szólj hozzá!