Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 6 + 6    

A password will be emailed to you.

Gibson terhes társaság

Nem nyugszanak a Másnaposok 2. körüli viharos hullámok. Az elmúlt hetekben többször felröppent majd cáfolatára lelt az a hír, hogy a kult-vígjáték meglepetés sztárja Mel Gibson lesz, aki abban a megtiszteltetésben részesül, hogy egy bangkoki tetoválóművészt alakíthat.
Todd Phillips
rendező, aki a Másnaposok 500 millió dolláros bevétele és új komédiája, a Robert Downey Jr. és Zach Galifianikis főszereplésével a mozikba kerülő Terhes társaság (Due Date, hazai bemutató: november 4.) várható sikerének köszönhetően bármilyen hírességet megkaphat a filmjébe, most úgy döntött, tisztázza a helyzetet. Bár Phillips igyekezett nagyon szolidáris lenni a sztárral, úgy tűnik, a szereplők és a stáb tagjai közül annyian tiltakoztak a jelenléte ellen, hogy végül, a békesség kedvéért a rendező megszabadult tőle – és Liam Neeson-nal helyettesítette.
– Nem szenzációhajhászásból hívtam Mel Gibson-t a filmbe – jelentette ki a rendező –, és ő nem saját magát játszotta volna. Nem olyan lett volna a feladata, mint Mike Tyson-nak az első részben, inkább olyan, mint Juliette Lewis-nak a Terhes társaság-ban: egy szuperjó színész kap öt percet, hogy egy jelenetet emlékezetessé tegyen. Juliett Lewis elképesztő jó mint kismama/drogdealer, és ha összejön, Gibson is aratott volna. Kár, hogy kimarad.

IC Press

Kapcsolódó cikkek:
The Woman King: A harcos
Vetítés: Johnny English újratöltve
Íme az új Macskanő!

Kapcsolódó cikkek:

  1. 10.11.04.- Terhes társaság
  2. Downey is másnapos
  3. Tolvajok rendezője

 

Szólj hozzá!