Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 8 + 6    

A password will be emailed to you.

Tolvajok rendezője

A Tolvajok városa – Ben Affleck második rendezése – első hétvégéjén majd’ 24 millió dolláros bevételt könyvelhetett el…, és tíz nap alatt ötven milliót hozott – ez és a korábbi kritikai elismerések egyértelműen azt jelzik, hogy a színész immár igazán rendezőnek számít: a Boston bűnözők lakta negyedében játszódó bankrabló-történet végképp ezt bizonyítja.

Ami nem is kis teljesítmény ahhoz képest, hogy első rendezése, egy 1993-ban készült 16 perces kisfilm volt, melynek büszke író-rendező-producere a következő címet adta: Megöltem a leszbikus feleségemet, felakasztottam egy henteskampóra, és most három filmre szóló szerződést kaptam a Disneytől.

A Tolvajok városa bonyolult akciójelentekkel és izgalmas szereplőkkel bizonyítja, hogy rendezője sokat tanult az elmúlt években a szakmájáról, de Ben Affleck a film londoni premierjén így foglalta össze, mit tud a rendezésről:

– Úgy érzem, a filmcsinálás olyan, mint amikor az ember öt labdával kezd zsonglőrködni – mondta a főszereplő-rendező. – Feldobálja őket a levegőbe, becsukja a szemét, és reméli, hogy mindegyik a kezébe esik majd vissza.

IC Press

Kapcsolódó cikkek:
Megnyílt a CinemaCity új VIP mozija a Mammut I.-ben
Álmok otthona trailer+poszter
Digitális IMAX Magyarországon

No related posts.

 

Szólj hozzá!