Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 12 + 11    

A password will be emailed to you.

Downey is másnapos

Robert Downey Jr.  múlt századi nyomozóként már bebizonyította, hogy ellenállhatatlan, de most új terepre merészkedett. Társult a Másnaposok alkotóival, hogy együtt készítsenek egy új, vad, fergetes humorú road-moviet: így született a Terhes társaság (Due Date, hazai bemutató: november 4.). A színész ugyan az elmúlt években mindent elért, amit a szakmájában egyáltalán el lehet, mégis tisztán látja saját magát, és szerepét a közös műben.

– Nagyjából 25 perccel ezelőtt még kutya sem ismerte ezt a pasast – mutatott újságírók előtt kollégájára, a Másnaposok-ban és a Terhes társaság-ban is bolondozó, hosszú idő óta először szakálltalanul mutatkozó Zach Galifianikisra. – De keményen melózott, éveket pedálozott a szakmában, és kivárta, míg Todd Phillips, a filmek rendezője kiemelte őt a sötétségből. Aztán már kettesben elgondolkodtak, és azt kérdezték maguktól: hogyan adjunk egy kis rangot az egésznek? Na, ekkor hívtak engem.

Mindez persze nem jelenti azt, hogy Robert Downey Jr. nagyképű volna. Hiszen folytatta a nyilatkozatot:

– Én meg rengeteget tanultam tőlük, és egy szavam se volna az ellen, ha mostantól egész életemben csak kettejükkel dolgozhatnák. Forgatás címén még életemben nem ökörködtem ilyen jót.

IC Press

Kapcsolódó cikkek:
A csendes lány
Clifford, a nagy piros kutya
Attack the Block előzetes

No related posts.

 

Szólj hozzá!