Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 5 + 2    

A password will be emailed to you.

Anne Hathaway és más drogok

Anne Hathaway bevállalós, de szégyellős színésznő – erről szóltak a hírek az elmúlt hetekben a Szerelem és más drogok (Love and Other Drogs, hazai bemutató: 2011. január 6.) kapcsán, melyben a színésznő igen sokat megmutat magából: a film jó néhány szexjelenetet is tartalmaz. Nyilatkozatai szerint e részek forgatása idején minden napot sírva kezdett.
De partnerét alig rázták meg az izgalmas felvételek. Jake Gyllenhaal azt nyilatkozta, hogy részéről könnyen ment a reflektorfényben zajló erotika. A Brokeback Mountain – Túl a barátságon közös jelenetei készítésekor már eléggé összecsiszolódtak ehhez.
– Pontosan tudtam, mit várhatok Anne-től az ágyban, úgyhogy kicsit sem aggódtam – nyilatkozta Jake Gyllenhaal. – Ha írást, sportolást, vitát játszunk el, azt is mind egy ritmus alapján csináljuk. Ha szeretkezést kell eljátszani, az is működik.
A színész azt is elmesélte újságíróknak, hogy a forgatás előtt nagyon sokat beszélgetett kolléganőjével, alaposan elemezték figuráikat, a minden nőt elcsábítani próbáló gyógyszerügynököt és a különös titkokat rejtegető, független, és kiismerhetetlen lányt. Nem kerülték ki a szexjelenetek elemzését sem: és ezek során elég sok intim titkukat megosztották egymással.
– Talán már ezeket a beszélgetéseket is le kellett volna filmezni – nevetett a színész –, már ott is sistergett körülöttünk az erotika.

IC Press

Kapcsolódó cikkek:
Az örökbeadás
A magazin: 2016. július
A magazin: 2012. március

Kapcsolódó cikkek:

  1. Diaz és Rogen
  2. Tolvajok és Mad Men
  3. Tolvajok rendezője

 

Szólj hozzá!