Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 9 + 11    

A password will be emailed to you.

Nyerj belépőt a Halloween Night Festre!

Október 26-a éjjelén egészen különleges moziélményben lehet részed. Az ADS Service Filmforgalmazó a UPC videotár támogatásával számos olyan hátborzongató alkotást mutat be, amit eddig Magyarországon még nem láthattál. A filmeket egy izgalmas rendezvény keretein belül egy éjszakán át vetítjük a Corvin moziban, vagy megnézheted azokat a UPC videotárában október 26-tól.

A Halloween Night Fest változatos programjában egyaránt megtalálható lesz zombifilm, II. világháborús téma, támadnak a vérfarkasok, ellátogathatunk a kietlen űrbe és különböző poszt-apokaliptikus világokba is. A vetítendő filmpaletta a világ számos országát képviseli majd, lesz spanyol, kubai, amerikai, norvég, ausztrál, kanadai és brit filmcsemege is.

Vidd el a párodat vagy a haverodat egy jó kis borzongásra! A Halloween Night Fest és a VOX mozimagazin közös játékán most a tiéd lehet két karszalag, melyekkel tetszőleges számú filmet nézhettek meg ingyen a rendezvény ideje alatt. Hogy tiétek legyen e horrorkincs, nem kell mást tennetek, mint helyes választ küldeni az alábbi kérdésre a jatek@vox.hu e-mailcímre. A beküldési határidő: 2012. október 22. hétfő.

Melyik filmet rendezte az eredetileg operatőr William Eubank a Halloween Night Fest repertoárjából?

A kérdés megválaszolásához találsz segítséget a rendezvény hivatalos honlapján, a http://hnf.cc/ oldalon.

Az esemény Facebookos oldala pedig itt található: https://www.facebook.com/pages/Halloween-Night-Fest/352002328220777?fref=ts

Kapcsolódó cikkek:
Családi testcsere
Külön falka
Ad Astra: Út a csillagokba

Kapcsolódó cikkek:

  1. Vetítés: Vadállatok
  2. S.O.S. Titanic
  3. A magazin: 2012. október

 

Szólj hozzá!