Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 7 + 10    

A password will be emailed to you.

Darázs álarcban

Seth Rogen új irányt ad pályájának. Az elmúlt években szinte nem készült sikeres vígjáték nélküle, ám a 28 éves komédiás-színész most valami egészen újat próbált ki. Ő lett a főszereplője a Zöld Darázs 3D-nek (Green Hornet, hazai bemutató: január 13.), a Cameron Diaz és Christoph Waltz közreműködésével készült szuperhős-képregény filmnek. A meghökkentő harci kütyükkel és nagyon sok pénzzel támogatott álarcos igazságtevőnek számos akciójelenetben kell jeleskednie. A cél érdekében a színész lefogyott, megizmosodott… és nem változott semmit.
– A film kedvéért leromboltunk egy toronyházat, betonkeverő teherautókkal szerveztünk üldözést, totálkárosra csináltunk vagy nyolcvan autót, de a legnehezebben akkor ment a munka, amikor Seth Rogen és Cameron Diaz közös jeleneteit kellett felvennünk – nyilatkozta Michel Gondry rendező. – A legegyszerűbb beállítást sem tudtuk leforgatni. Ahányszor Cameron ránézett Seth-re, elnevette magát.
– Azért ez nem egy szimpla akciófilm – mentegetőzött Rogen. – Sok poén van benne, és én szeretek hülyülni. Végül a rendező megfenyegetett, hogy ha nem fegyelmezem magam, minden jelenetben viselnem kell az álarcomat – akkor kicsit igyekeztem komoly maradni (nevet).

IC Press

Kapcsolódó cikkek:
A magazin: 2022. május
Lidérces mesék éjszakája
Rambo V: Utolsó vér

Kapcsolódó cikkek:

  1. Diaz és Rogen
  2. Tolvajok rendezője
  3. Timberlake, a lúzer

 

Szólj hozzá!