Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 12 + 3    

A password will be emailed to you.

Nyerj jegyet a Csontok és skalpokra!

Nyerj páros belépőt a Csontok és skalpok című horrorwestern díszbemutatójára!

Hamarosan a mozikban a többBONE TOMAHAWKszörös díjnyertes horror western, a Csontok és skalpok. Légy ott Te is a sikerfilm díszbemutatóján!

Június 2-tól a PARLUX forgalmazásában Magyarországra is megérkezik a világszerte hangos sikert arató Csontok és skalpok. Az (saját weboldal) ésMafab.hu jóvoltából most páros belépőt nyerhetsz az alkotás díszbemutatójára.

Légy az elsők között, és vidd el Te a premier előtti vetítésre szóló mozijegyet. Nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi egyszerű kérdésre.

 

 

Melyik westernerben láthattuk legutóbb a hazai mozikban a film főszereplőjét, Kurt Russellt?

A: Játékidő

B: Aljas nyolcas

C: Úttalan út

A megfejtéseket 2016. június 4-ig várjuk a vetites@vox.hu címre. A premier előtti vetítés 2016. június 29-én esedékes. A nyertessel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot.

“Miután egy törvényenkívüli véletlenül a békés vadnyugati városkába vezet egy csapat kannibál barlanglakót, a szörnyek elrabolnak több telepest és egy helyi farmer feleségét. A farmer nem törődve sérült lábával, csatlakozik a mentőcsapathoz: a seriffhez, az idős tartalék-seriffhez és egy erős akaratú pisztolyforgatóhoz. Ami ezután következik, az utazás a földi pokolba, szembenézve egy olyan ellenséggel, melynek kegyetlensége nem ismer határokat. Ellenségük könyörtelenebb, mint gondolták: a csoport küldetése és saját túlélése is súlyos veszélybe kerül. A film az 1800-as évek közepén játszódik, a mai Texas és Új-Mexikó határán. Kurt Russell neve fémjelzi sztárszereposztást, ebben a felkavaró, akciódús horrorwesternben, mely egy félelmetes mentőakció krónikája a régi vadnyugaton. “

Kapcsolódó cikkek:
Hétköznapi kudarcok
Az Északi
A magazin: 2020. december-2021. január

Kapcsolódó cikkek:

  1. Nyerj jegyet a Téged akarlak díszbemutatójára!
  2. Nyerj jegyet a Született gengszterek díszbemutatójára!
  3. A legkúlabb nap mozijegyek

 

Szólj hozzá!