Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 6 + 4    

A password will be emailed to you.

A legkúlabb nap mozijegyek

Nyerj páros belépőt A legkúlabb nap premier előtti vetítésére!

legkúlabbnap2Hamarosan a mozikban a fergetegesnek ígérkező A legkúlabb nap című vígjáték. A Mafab.hu és a VOX mozimagazin jóvoltából most páros belépőt nyerhetsz a premier előtti vetítésre.

Május 26-tól a Big Bang Media forgalmazásában hazánkba is megérkezik a sikervígjáték,  A legkúlabb nap, melyet most az elsők között láthatsz. Nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi egyszerű kérdésre!

Mi a főszereplő Andi foglalkozása a filmben?

a. zongorista

b. gitáros

c. dobos

Játssz a Mafab.hu és a VOX közös játékán, és légy ott Te is a díszbemutatón!

A megfejtéseket a jatek@vox.hu címére várjuk május 21. 18:00 óráig.  A levél tárgyában jelöld meg a játék azonosítóját, és kötőjellel/gondolatjellel írd mellé a általad helyesnek gondolt válasz betűkódját. A premier előtti vetítésre 2016. május 23-án kerül sor a budapesti Lurdy moziban. A nyerteseket a kezdés pontos időpontjáról emailben értesítjük.

Egy dolog közös a fura és túlzottan is ambiciózus zongorista Andiban és a laza és könnyelmű Bennóban: mindkettőt halálos betegséggel diagnosztizáltak. Mivel úgy látszik, nem sok idejük van hátra, Benno meggyőzi Andit, hogy szökjenek meg a hospice-ből, hogy egy kalandos út során átéljék életük legjobb napját. Ügyesen pénzt szereznek az útra, nekivágnak Afrikának. A hipochonder Andinak az utazás kezdete totális rémálom, míg Benno titokban arra készül, hogy végre az életben szembenézzen múltjával. Számos vidám és szomorú pillanatot élnek meg, hogy elérjék eredeti céljukat, hogy átéljék a legkúlabb napot.

ELŐZETES

 

Kapcsolódó cikkek:
A boldogságvirág
Kritika: Félvilág
A magazin: 2011. július

Kapcsolódó cikkek:

  1. A Játékkészítő-mozijegyek
  2. Vetítés: Mellékhatások
  3. Fotózkodj a Cirkóval!

 

Szólj hozzá!