Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 12 + 7    

A password will be emailed to you.

A Játékkészítő-mozijegyek

A rendkívül sikeres magyar pop-show-musical történetének szereplői hamarosan a mozivásznon élednek újra. A Mafab.hu és a PARLUX Entertainment jóvoltából most páros belépőt nyerhetsz a premier előtti vetítésre.

jatekkeszitoMájus 26-tól a mozikban a tisztán magyar “alapanyagokból” készült musical, A Játékkészítő. Az előadásra az elmúlt két évben közel százezren váltottak jegyet országszerte, így a sikerre való tekintettel a PARLUX Entertainment elhozza a mozikba a 2015-ben megújult produkció felvételét. A film, mely mintegy 24 órányi forgatott anyagból lett összevágva, a hazai szakma legnagyobb sztárjait vonultatja fel. A főbb szerepeket olyan színészek alakítják, mint Stohl András, Szabó Győző, Kamarás Iván, Nagy Feró, Oroszlán Szonja és Hajdu Steve, de megcsillogtatják tehetségüket az ország kiemelkedő énekesei is, köztük  Király Lindával, Király Viktorral és Radics Gigivel. Az előadás kimagasló kritikákat kapott a hazai sajtóban, a szakma egyöntetű véleménye szerint a Broadway színpadain is megállná a helyét. A „hagyományos” mesehősök attól félnek, hogy elfelejtik őket, hiszen nincs szuperlézerük, nem tudnak gombnyomásra szintet ugrani, nem olyanok, mint modern társaik. Ezért elhatározzák, hogy felkeresnek egy híres videojáték-készítő mestert, hogy belőlük is videojáték készülhessen, mert akkor talán újra népszerűek lennének. Segítséget kérnek egy kisfiútól, aki mindent tud a videojátékokról, és együtt indulnak a Játékkészítőhöz, ám az útjuk során váratlan akadályokba ütköznek…

NYEREMÉNYJÁTÉK:

Mafab.hu és a Parlux jóvoltából most Te is ott lehetsz  A Játékkészítő premier előtti vetítésén. Nincs más dolgod, mint megválaszolni az alábbi egyszerű kérdést. Hogy hívják a produkció fiatal hősét?

A: Peti

B: Balázs

C: Dani

Ha szükséged van egy kis segítségre, kattints! A helyes megfejtéseket május 16. 20:00 óráig  az info@mafab.hu címre küldhetitek. Kérjük a levél tárgyába írjátok be: A Játékkészítő.

A premier előtti vetítésre május 18-án kerül sor a budapesti Mom Parkban.

ELŐZETES: https://www.youtube.com/watch?v=KPXOR_2W9MM

Kapcsolódó cikkek:
Golden Globe-nyertesek 2023
Morbius
Arany Málna-nyertesek 2018

Kapcsolódó cikkek:

  1. A Mafab a magyar IMDb
  2. Vetítés: Zimmer Feri 2.
  3. Vetítés: Mellékhatások

 

Szólj hozzá!