Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 4 + 3    

A password will be emailed to you.

Shia LaBeouf visszakapta drogdíler apját

Nem a hírnévért lett sztár Shia LaBeouf, hanem hogy apjának ne kelljen kábítószert árulnia, ugyanis ebből tartotta el a családot. – A pénz miatt esett szét a családunk, ezért úgy gondoltam, ha csak ezen múlik, megoldom a helyzetet – meséli a 24 éves sztár, aki pár év alatt Hollywood egyik legjobban kereső színésze lett. Ugyanakkor nem elégedett a helyzetével, pontosabban a filmekkel, amelyekben szerepel. Korábban a Transformers 2-t szidta, amiért nem elég kidolgozott a forgatókönyve, legújabb interjújában pedig az Indiana Jones és a kristálykoponya királyságán veri el a port.

– Nem volt elég jelentős a szerepem, úgy érzem, hogy a karakterem csak azért kellett, hogy a nézők új generációja tudjon kivel azonosulni – fejtegeti, hozzátéve, hogy szerinte maga az Indy 4 sem volt valami nagy durranás, legalábbis az előző három produkcióhoz képest.

Ha ez még nem lenne elég, az ifjú sztár Robert De Nirót sem kíméli. – Soha nem akarok elégedett lenni a helyzetemmel, mert oda jutnék, ahol most Robert De Niro tart. Ha az ember elkényelmesedik, szépen lenullázza magát mint színész, ezt pedig soha nem bocsátanám meg magamnak.

Shia LaBeouf hamarosan visszatér a Transformers 3-ban, és természetesen a következő Indiana Jones-filmben is számítanak rá.

(Transformers 3 – hazai bemutató: 2011. június)

UIP-Duna Film

Kapcsolódó cikkek:
Valan: Az angyalok völgye
Oscar-jelölések 2017
Rófusz Ferenc életműve a Daazo.com-on

Kapcsolódó cikkek:

  1. Indy ostora
  2. Downey is másnapos
  3. Emma Stone, az iskolakerülő

 

Szólj hozzá!