Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 8 + 8    

A password will be emailed to you.

Emma Stone, az iskolakerülő

Emma Stone legújabb filmjében, a Könnyű nőcske című komédiában (Easy A, hazai bemutató: október 28.) gimnazistát alakít,aki valóságos események híján egy kis szexuális kalandot hazudik magának – ez pedig előre nem látott események egyre izgalmasabb láncolatát indítja el. A 22 éves, folyamatosan foglalkoztatott színésznő kiválóan játssza a gimi rút, kívülálló kiskacsáját, akiből – megfelelni igyekezvén egyre romló hírének – a suli legvadabb nője válik: pedig sosem járt iskolába.


11 éves volt, amikor rávette a szüleit, hogy költözzenek Hollywoodba, mert elhatározta, hogy híres színésznő lesz belőle. A családja, úgy látszik, hitt neki, hiszen nemcsak a világ filmgyártásának legközepébe költöztek, hanem ki is vették őt a suliból, hogy az ne zavarja művészi pályafutását. A kis Emma magántanuló lett, és várt. Kapott is apróbb feladatokat, de az első igazi szerepre 2007-ben a Superbad – Avagy miért ciki a szex c. vígjátékban volt. Vagyis éppen akkor, amikor úgyis befejezte volna a gimnáziumot.

Az azóta világsztárrá lett színésznő most, a Könnyű nőcske gimnáziumi jeleneteiben pótolhatja mindazt, amit az igazi suliban elmulasztott.

IC Press

Kapcsolódó cikkek:
A Halloween véget ér
Rimini
Doctor Strange az őrület multiverzumában

No related posts.

 

Szólj hozzá!