Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 3 + 2    

A password will be emailed to you.

Pine nem csajozni száguld

Amióta tavaly eljátszotta az ifjú Kirk kapitányt, mindenki biztos benne, hogy Chris Pine igazi, régimódi szívrabló lesz. A sztárjelölt most Denzel Washington oldalán veti magát akcióba Tony Scott új rendezésében, a Száguldó bomba (Untsoppable, hazai bemutató: november 18.) című akciófilmben.
Ám a látszat csal: Chris Pine nem szívrabló. Vagy legalább is pillanatnyilag nem rabol szíveket. A harmincéves, világító kék szemű színész nemrég azt nyilatkozta egy magazinnak, hogy mostanában tudatosan kizárja az életéből a szerelmet… de még a könnyű flörtöket is. Úgy érzi, egyelőre nem fér meg egymás mellett a munka és a szórakozás, és neki a munkája a fontosabb.
– Nem fér bele egy barátnő az életembe – nyilatkozta. – Ha munkám van, teljesen koncentrálni akarok, megszűnik a külvilág számomra: és mostanában szerencsére bőven van munkám. A Száguldó bomba hat olyan hónapot jelentett, amikor csak ugrások, vetődések és a Denzellel való párjelenetek léteztek számomra. Egyedül a száguldó mozdonyok tűntek valóságosnak. Hiába vagyok romantikus alkat: a csajokat kénytelen vagyok későbbre halasztani.

IC Press

Kapcsolódó cikkek:
A magazin: 2023. november
Isten létezik, és Petrunijának hívják
Inception: a zene útján

Kapcsolódó cikkek:

  1. Száguldó rendező
  2. Anne Hathaway és más drogok
  3. Timberlake, a lúzer

 

Szólj hozzá!