Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 7 + 5    

A password will be emailed to you.

A VOX Hollywoodban

Ezúton közöljük egy kedves olvasónk hollywoodi beszámolóját, ahova jó filmes útitársként minket is magával vitt! Köszönjük szépen, mi nagyon jól éreztük magunkat! :) Ki találja ki, hogy melyik filmes helyszín látható az utolsó képen?

Sziasztok!

Óriási köszönetet szeretnék mondani, amiért válaszoltatok legutóbbi levelemre, ráadásul nem is akárhogyan, hanem a tőletek megszokott alapossággal, részletességgel, ugyanakkor nem túl terjengősen, hanem tömören és lényegretörően. Jó érzés, hogy ennyire foglalkoztok az olvasókkal és időtöket nem kímélve segítitek őket, legyen bármiről is szó. Hasznos tanácsok voltak, meg is fogadtam őket. Még nagyobb öröm volt számomra, hogy kiemelt és ezzel együtt megtisztelő helyet kaptam oldalaitok hasábjain.
A nyaralásom a várakozásoknak megfelelően fergetegesre sikerült és ez nem utolsó sorban a Ti érdemetek is. Időt és energiát nem sajnálva vetettem bele magam a filmes helyszínekbe és bárhová is léptem, akadt bőven:
A javaslatotoknak megfelelően sétáltam a Hollywood Blvd-on a csillagok között és belépve a Kodak Theatre-be szinte érezni lehetett a hely fontosságát és történelmét. A Universal Studios tényleg felölelt egy teljes napot, de mindent megnéztünk, ami ott volt. Testközelből csodálhattam meg A nagy balhénak járó Oscar szobrot; láttam a Bates Motelt; a DeLorean-t; az utcát, ahol a Született feleségeket forgatják (női olvasóknak mondom :P)  és még hosszasan sorolhatnám.
Ezen kívül jártunk még a Sziklán; Danny Ocean kaszinóiban; láttunk aláírt Harcosok klubja plakátot és Marilyn Monroe ruháját; ettünk a Ponyvaregény nyitójelenetéből megismert étteremben; voltunk a hajón, ahol a Titanic gépházas jeleneteit forgatták; felültünk a Tiszta románcban látható hullámvasútra; láttuk a Capitol Records épületét, ahonnan többek között Ford Fairlane is lemászott és persze Disneyland sem maradhatott ki. A tévében egymás után adták le a klasszikus Star Wars trilógia részeit és gondolom sejtitek, hogy péntek 13-án éjfélkor mit sugároztak….
Sokszor furcsa érzés volt tényleg ott lenni, azoknak a felejthetetlen pillanatoknak a helyszínén, amik máig hatással vannak rám és sok más filmrajongóra.
Természetesen a hónap elején megvásárolt VOX is végig velem volt, így félig-meddig Ti is ott voltatok. Szokás szerint érdekes és figyelemreméltó olvasmánynak bizonyult, a címlap pedig különösen tetszett.
Még egyszer hálásan köszönöm a segítséget, a sok információn kívül már egy szuper nyaralást is köszönhetek Nektek.

Üdv: Vámos Máté

ui: nyaralásról senki sem jön haza souvenir nélkül, így mellékelten küldöm őket

ui2: az utolsó kép helyszínére út közben akadtunk rá, kitaláljátok, hogy melyik filmben kap szerepet?

Kapcsolódó cikkek:
Rosszkor, rossz helyen
MTV Movie Awards nyertesek 2016
Kémkölykök 4D: Aromascope 4D-ben

Kapcsolódó cikkek:

  1. Robert De Niro lesz a zsűri elnöke Cannes-ban
  2. Depp és Jolie – folytatják együtt?

 

Szólj hozzá!