Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 8 + 11    

A password will be emailed to you.

Valentin nap a FilmBox csatornákon

Február 14-én a szerelmeseké a terep a FilmBox csatornákon! Nézőinek nem kell közelharcot vívniuk az utolsó hervadt virágokért: elég, ha leültetik kedvesüket a televízió elé, és együtt töltik a Valentin napot!

A filmáradat délután kettőkor kezdődik a FilmBox Extrán két különleges mozival, elsőként a Szahara című filmet tekinthetik meg Matthew McConaughey főszereplésével. Dirk Pitt a tapasztalt és híres felfedező egy rejtélyes történelmi legendához kapcsolódó, csodálatos pénzérmét talál és belevág élete nagy kalandjába. Kincsvadászatra indul Nyugat-Afrika egyik legveszélyesebb vidékére, hogy megtalálja a helyiek által csak “Halálhajó”-nak nevezett, rég elveszettnek hitt, titkos rakományt rejtő csatahajót és a szerelmet. Ezt követi a csatornán a két francia színészóriás: Juliette Binoche és Jean Reno főszereplésével a Félix és Rose című romantikus vígjáték. Ha egy reptér várótermében találkozik véletlenszerűen egy átutazó férfi és egy átutazó nő – amúgy franciásan -, az akkor ugye bárhová elvezethet?! Ami egy ilyen találkozást egyedivé, különlegessé tesz, az az, hogy mindketten – férfi és nő – meg vannak győződve arról, hogy sose fogják egymást újra látni, és így aztán olyan dolgokat mondanak el magukról, amelyekről normál körülmények között nem beszélnének.
A romantikus filmek a FilmBox Family műsorán folytatódnak, ahol 17:55 perctől a Lány a liftből című filmből kiderül: ismerkedni nem csak szórakozóhelyeken, hanem akár egy beragadt liftben is lehet. De vajon legyőzi-e a szerelem a hétköznapok megszokásait? Ezt követi a csatornán A virágárus lány című romantikus film, melyben egy szingli virágkötő hirtelen két pasi közül is választhat, de ő maga sem tudja melyik az igazi.
A FilmBox HD igazi csemegével várja a minőség szerelmeseit: a 21 órakor kezdődő Egy makulátlan elme örök ragyogása című film a kliséket és sablonokat elkerülve beszél a legszebb érzésekről. Jim Carrey és Kate Winslet játéka láttán még az is szerelembe esik, aki nem hisz Kupidó nyilaiban.

Kapcsolódó cikkek:
Emma
CURTIZ: A magyar, aki felforgatta Hollywoodot
Harry Potter minden bevételi rekordot megdöntött

Kapcsolódó cikkek:

  1. Vetítés: Zimmer Feri 2.
  2. Hogyan fizess elő az elektronikus VOX mozimagazinra

 

Szólj hozzá!