Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 10 + 7    

A password will be emailed to you.

Vetítés: Winter’s Bone – A hallgatás törvénye

Mozizz velünk premier előtt 2011. május 18-án 20.00 órakor!

Winter’s Bone – A hallgatás törvénye

A tizenhét éves Ree (Jennifer Lawrence) két kisebb testvérével és depressziós édesanyjával él egy lepusztult hegyvidéki faluban. Apja hónapokkal ezelőtt eltűnt, így azóta ő neveli testvéreit, ám hamarosan a seriff azzal keresi fel őt, hogy elveszítik házukat, amennyiben apja nem jelenik meg a tárgyalásán. Ree tudja, hogy apja részt vett a helyi kábítószer-kereskedelemben, ezért minden környékbelit felkeres, hogy segítséget kérjen tőlük, de még nagybátyja is azt mondja, hogy ne üsse bele az orrát a dologba, és egyébként is, az apját valószínűleg meggyilkolták. Ree azonban nem adja fel ilyen könnyen, és elhatározza, hogy akármibe is kerül, kideríti az igazságot.

Legyél ott Te is!

A VOX mozimagazin® és a Mokép jóvoltából 2011. május 18-án 20.00 órakor megnézheted a Puskin moziban a Winter’s Bone – A hallgatás törvénye című filmet. Te is egyike lehetsz annak a 65 szerencsés jelentkezőnek, akik partnerükkel részt vehetnek a díszbemutatón, ha 2011. május 17-én délután négy óráig e-mailben elküldöd a helyes választ a filmhez kapcsolódó egyszerű kérdésre a vetites@vox.hu mail címre.

Hány Oscarra jelölték a filmet?

a. négy
b. öt
c. hat

E-mail formátuma: Az e-mail tárgyaként (subject-jeként) a film címét tüntesd fel, és kötőjellel írd mellé az általad helyesnek gondolt válasz betűjelét.

Válasz e-mailben a vetítés előtt pár nappal, de legkésőbb a vetítés előtti napon tájékoztatunk a sorsolás eredményéről, s ha nyertél, nem kell mást tenned, mint a vetítés napján 19.15 és 19.45 között e-mail címed bemondásával átvenni a két személyre szóló meghívót a mozi pénztárában a forgalmazó munkatársától.

Játékszabály: A játékban minden olvasó részt vehet, aki a játék időtartama alatt visszaküldi a helyes választ e-mailben a megadott címre. Minden személy csak egyszer jelentkezhet, több jelentkezés esetén csak az elsőt számoljuk el érvényesként. Egy személy csak egy páros mozijegy megnyerésére jogosult. A mail küldésével a játékos elfogadja a játékszabályzatot. A határidőn túl küldött e-mailek nem vesznek részt a játékban. A játékos a játékkal kapcsolatban peres úton igényt nem támaszthat.

Kapcsolódó cikkek:
Bergman szigete
Kultfilm: Poltergeist - Kopogó szellem
Szex és pszichoanalízis

Kapcsolódó cikkek:

  1. Vetítés: Sikoly 4.
  2. Vetítés: Csak szexre kellesz
  3. Vetítés: Scott Pilgrim a világ ellen

 

Szólj hozzá!