Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 7 + 4    

A password will be emailed to you.

Vetítés: Mocsok

Mozizz velünk 2013. október 1-én!

Mocsok

Bruce Robertson (James McAvoy – X-Men: Az elsők, Wanted) a korrupt és álszent rendőrt előléptetésétől már csak egy gyilkossági ügy felgöngyölítése választja el. Az előléptetés megszerzésére kollégája Ray (Jamie Bell – Borotvaélen, Hipervándor) is esélyes, ezért Bruce a sikertelenség gondolatától vezérelve mindent megtesz azért, hogy Rayt és mindenki mást környezetében – parancsnoka tudta nélkül – gátlástalanul tönkretegyen saját karrierjének érdekében. Kollégáit egymás ellen fordítja, feleségeiket elcsalja és titkaikkal tartja sakkban őket. De a hazugságspirálból, amit létrehozott már ő sem tud szabadulni. Életének zavaros múltja látszik visszatérni: újra a kokain, a szex és az erőszak lesz úrrá rajta, mely lassan az őrületbe kergeti. Kérdés, hogy képes-e visszatérni a valóságba és megoldani az ügyet vagy a kollégái számára is egyre nyilvánvalóbb elmeháborodott viselkedésében leli vesztét.

Legyél ott Te is!

VOX mozimagazin, az ADS Service Kft. és a Player.hu jóvoltából 2013. október 1-én 20.00 órakor megnézheted az Mi Mozink Lurdyban a Mocsok című filmet. Te is egyike lehetsz annak a 75 szerencsés jelentkezőnek, akik partnerükkel részt vehetnek a premier előtti vetítésen, ha 2013. szeptember 30-án reggel 8 óráig e-mailben elküldöd a helyes választ a filmhez kapcsolódó egyszerű kérdésre a vetites@vox.hu mail címre.

Milyen származású James McAvoy?

a. ír
b. skót
c. walesi

E-mail formátuma: Az e-mail tárgyaként (subjectjeként) a film címét tüntesd fel, és kötőjellel írd mellé az általad helyesnek gondolt válasz betűjelét.

Válasz e-mailben a vetítés előtt pár nappal, de legkésőbb a vetítés előtti napon tájékoztatunk a sorsolás eredményéről, s ha nyertél, nem kell mást tenned, mint a vetítés napján 19.15 és 19.45 között a neved bemondásával átvenni a két személyre szóló meghívót a mozi pénztárában a forgalmazó munkatársától.

Játékszabály: A játékban minden olvasó részt vehet, aki a játék időtartama alatt visszaküldi a helyes választ e-mailben a megadott címre. Minden személy csak egyszer jelentkezhet, több jelentkezés esetén csak az elsőt számoljuk el érvényesként. Egy személy csak egy páros mozijegy megnyerésére jogosult. A jegyek nem átruházhatóak és nem értékesíthetőek. A mail küldésével a játékos elfogadja a játékszabályzatot. A határidőn túl küldött e-mailek nem vesznek részt a játékban. A játékos a játékkal kapcsolatban peres úton igényt nem támaszthat.

Kapcsolódó cikkek:
Clifford, a nagy piros kutya
Remény
A DGA jelöltjei

Kapcsolódó cikkek:

  1. Vetítés: Riddick
  2. Vetítés: Mellékhatások
  3. Vetítés: Sikoly 4.

 

Szólj hozzá!