Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 5 + 12    

A password will be emailed to you.

Vetítés: Mielőtt éjfélt üt az óra

Mozizz velünk 2013. augusztus 14-én!

Mielőtt éjfélt üt az óra

Richard Linklater romantikus trilógiájának befejező részében Jesse és Celine már egy Párizsban élő párt alkotnak. Előző – kilenc évvel korábbi – találkozásuk gyümölcseként ikerlányaik születtek. Miután Hank, a férfi előző házasságából született fia velük töltötte a nyarat Messiniában, hazautazik Amerikába. A fiúval eltöltött idő Jesse-ben felébreszti a vágyat hazája iránt és javasolja feleségének, hogy Párizsból költözzenek a tengerentúlra. Celine visszautasítja a költözést. Barátaik, érezvén az elnyomott feszültséget Jesse és Celine között, egy tengerparti luxushotelben eltöltött éjszakát ajándékoznak a párnak. Celine ódzkodik elfogadni az ajándékot, azonban a barátok hajthatatlanok. Végül Celine és Jesse gyalog indulnak el a festői vidéken, flörtölgetve, vitatkozva és szívszorító őszinteséggel beszélgetve magukról, érzelmeikről, az életükről.

Legyél ott Te is!

A VOX mozimagazin és az ADS Service jóvoltából 2013. augusztus 14-én 19.00 órakor megnézheted az Mi Mozink Lurdyban a Mielőtt éjfélt üt az óra című filmet. Te is egyike lehetsz annak a 100 szerencsés jelentkezőnek, akik partnerükkel részt vehetnek a premier előtti vetítésen, ha 2013. augusztus 13-án délig e-mailben elküldöd a helyes választ a filmhez kapcsolódó egyszerű kérdésre a vetites@vox.hu mail címre.

*A résztvevők a film mellé egy fotótanfolyamot is nyernek ajándékba, ami a mozijegy felmutatásával vehető majd igénybe.

A trilógia filmjein kívül Julie Delpy és Ethan Hawke még egy Richard Linklater filmben játszottak közösen. Melyik volt az?

a. Az élet nyomában
b. Kamera által homályosan
c. Rocksuli

E-mail formátuma: Az e-mail tárgyaként (subject-jeként) a film címét tüntesd fel, és kötőjellel írd mellé az általad helyesnek gondolt válasz betűjelét.

Válasz e-mailben a vetítés előtt pár nappal, de legkésőbb a vetítés előtti napon tájékoztatunk a sorsolás eredményéről, s ha nyertél, nem kell mást tenned, mint a vetítés napján 18.15 és 18.45 között a neved bemondásával átvenni a két személyre szóló meghívót a mozi pénztárában a forgalmazó munkatársától.

Játékszabály: A játékban minden olvasó részt vehet, aki a játék időtartama alatt visszaküldi a helyes választ e-mailben a megadott címre. Minden személy csak egyszer jelentkezhet, több jelentkezés esetén csak az elsőt számoljuk el érvényesként. Egy személy csak egy páros mozijegy megnyerésére jogosult. A jegyek nem átruházhatóak és nem értékesíthetőek. A mail küldésével a játékos elfogadja a játékszabályzatot. A határidőn túl küldött e-mailek nem vesznek részt a játékban. A játékos a játékkal kapcsolatban peres úton igényt nem támaszthat.

Kapcsolódó cikkek:
65
Online rövidfilmpremier, ráadásul dupla!
Isten létezik, és Petrunijának hívják

Kapcsolódó cikkek:

  1. Vetítés: Mellékhatások
  2. Vetítés: Sikoly 4.
  3. Vetítés: Cowboyok és űrlények

 

Szólj hozzá!