Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 2 + 3    

A password will be emailed to you.

Poszter-mustra #4

Szemezgettünk a közeljövőben mozikba kerülő filmek posztereiből. Fogadjátok szeretettel e kis csomagot!

Ben Affleck Az Argo-akció című rendezésével az eddigi kritikák szerint beteljesítette mesterhármasát a Hideg nyomon (2007) és a Tolvajok városa (2010) után. Oscar-esélyekről is pampognak… November 22-től nálunk is!

Az idén itthon még bemutatásra váró animációs filmek közül mi ezt várjuk a legjobban. A Disney ritkábban alkot saját CGI-rajzfilmet a Pixar nélkül (Csodacsibe, 2005; A Robinson-család titka, 2007; Volt, 2008; Aranyhaj és a nagy gubanc, 2010), de a magyar keresztségben a Rontó Ralph címet kapó projektjük alapötlete rendkívül szimpatikus: egy régi videójáték gonosza megelégeli a gonoszlétet és megszökik a játékból, ezzel pedig káoszt okoz a virtuális világban. Magyarországon november 1-től a mozikban!

Az új Seth Rogen-komédia Szekatúra címmel 2013. márciusában érkezik hozzánk. A rendezője az az Anne Fletcher, aki sikerre vitte a Step Upot, a 27 idegen igent és a Nász-ajánlatot is.  A történet szerint egy feltaláló (Rogen) útra kel anyjával (a ritkán filmező Barbra Streisand), hogy eladja legújabb találmányát. Anyuka persze nem bizonyul a legjobb útitársnak… A forgatókönyvet a Voltért, az Aranyhaj és a nagy gubancért, valamint az Örült, dilis, szerelemért is felelős Dan Fogelman dobta össze.

Íme a DreamWorks legújabb animációs filmje, a Croodék (illetve még idén bemutatják tőlük Az öt legendát is, a DreamWorks a legproduktívabb animációs műhely). A történet szerint az ősidőkben járunk, és egy család (eredetiben Nicolas Cage, Catherine Keener, Ryan Reynolds, Emma Stone) kalandjait követjük nyomon, aki nagy utazásra vállalkoznak, céljuk pedig egy fantasztikus világ (a la Őslények országa). A rendezők Kirk De Micco (Csimpilóták) és Chris Sanders (Így neveld a sárkányodat). Utóbbi remélhetőleg élvezetes élményt farag majd belőle…

Szokványos Jason Statham-filmposzter, csupán ezúttal Jennifer Lopez is rákerült a felsőtestére. A Parker egyébként egy olyan tolvajról szól, akinek van egy fontos elve, miszerint: sose lopj azoktól pénzt, akiknek szüksége van rá. Egyelőre ennyit tudni róla, kettejükön kívül feltűnik még benne Nick Nolte és Michael Chiklis is, a rendező pedig  Taylor Hackford (Garni-zóna, Az ördög ügyvédje, Túszharc, Ray), aki időnként össze tud dobni egy Oscar-erős filmet. A Parker valószínűleg nem ilyen lesz…

És a végére maradt 2013 egyik legnagyobb költségvetésű darabja, Gore Verbinski The Lone Ranger című filmje, mely westernkörnyezetben mutatja be Armie Hammer (A közösségi háló, Tükröm, tükröm) és Johnny Depp közös kalandjait. A nagy büdzsé nagy kockázattal is jár, hiszen a Disney is faragott már rá nem egyszer tutira vett blockbusterekkel (pl. Perzsia hercege, A varázslótanonc). Verbinski mindenesetre elemében van a műfajban, így minden bizonnyal élvezetes mókának nézünk elébe jövő nyáron.

Kapcsolódó cikkek:
Hadik
A gép
BÚÉK: Már online is elérhető az ország első közösségi filmje

Kapcsolódó cikkek:

  1. Poszter-mustra
  2. Poszter-mustra #3
  3. Poszter-mustra #2

 

Szólj hozzá!