Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 10 + 4    

A password will be emailed to you.

Poszter-mustra #3

Mostani poszter-mustránkban tíz filmposztert tárunk elétek, mindegyik film a közeljövőben kerül majd a mozik vásznaira. Kellemes csemegézést!

A februárban itthon is debütáló Az erő krónikája mindjárt két posztert is kap, az első talán kevésbé fantáziadús, nagyjából elmehetne Az energia című film plakátjának is, amolyan tipikus hollywoodi design, a második már ötletesebb és figyelemfelkeltőbb is, amúgy általában ez jellemző a filmre az eddig nyilvánosságra hozott promók alapján (trailerek, plakátok stb.).

Tipikus Will Ferrell-féle komédia, Ron Burgundy és Ricky Bobby megformálója ezúttal egy vérbeli mexikói bőrében, eszement felnőttvígjáték lesz a Casa de mi Padre!

Jancsi és Juliska boszorkányokra, Abraham Lincoln pedig vámpírokra vadászik. No nem Spielberg készülő Lincoln-filmjében, Timur Bekmambetov (Éjszakai őrség, Wanted) beelőzi őt ezzel a sötét fantasyvel…

Huhh, ez bizony erőőteljes Másnaposok-lopás. Három férfi, színvilág, betűkészlet stb. Erősen becélzott közönség…

Tarsem Singh (A sejt, Zuhanás, Halhatatlanok) Hófehérkével és a gonosz mostohával (Julia Roberts) kacérkodik ebben a viccesnek ígérkező kis feldolgozásban. A jelmezek és díszletek biztos szépek lesznek… Nálunk: március 15.

Mint egy kis függetlenfilm plakátja, ám olyan arcokkal, mint Efron, Kidman, Cusack és McConaughey. Az Oscar-díjas Precious – A boldogság ára rendezőjének (Lee Daniels) új thrillere… John Cusack elővette leggonoszabb tekintetét!

Fekete-fehér, osztott, trendi, kicsit uncsi, de itt láthatóan a nevekkel szeretnék eladni a filmet, Denzel és Reynolds pedig abszolút húzónevek. A tavaly nálunk is vetített Instant dohány című svéd film rendezőjének (Daniel Espinosa) első hollywoodi kiruccanása. Magyar címe: Védhetetlen, nálunk: február 16-ától!

Az Underworld 4. – Az ébredés már január 26-tól az itthoni mozikban, addig is vessünk egy pillantást erre a plakátra, amely igen feltűnően hirdeti, hogy Kate Beckinsale visszatért a franchise-hoz! Korrekt iparosmunka ötlet nélkül.

A Példátlan példaképek rendezőjének (David Wain) új vígjátéka a Martha Marcy May Marlene vidám verziója. Ezúttal egy párocska próbálja ki az alternatív életmódot egy kommuna keretein belül. Bátor plakát, mert csak azok ismerik fel rajta Jennifer Anistont és Paul Ruddot, akik már hátulról is simán…

Kapcsolódó cikkek:
Titán
John Carter szinkronos előzetes
Emma Stone, az iskolakerülő

Kapcsolódó cikkek:

  1. Poszter-mustra #2
  2. Poszter-mustra
  3. Álmok otthona trailer+poszter

 

Szólj hozzá!