Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 10 + 12    

A password will be emailed to you.

Vetítés: Piranha 3DD

Mozizz velünk premier előtt 2012. június 12-én 20.00 órakor!

Piranha 3DD

A vérszomjas, őskori piranhák idén visszatérnek. Az étlapon most épp a nyár legnagyobb szenzációja, a Nagy Nedves Vízipark vendégei díszelegnek. Az idelátogató fiatalok leghőbb vágya, hogy belecsobbanjanak a vízbe, az alkoholba és a szexbe, vagyis, hogy erkölcsi korlátok nélkül tombolhassák át az egész nyarat. A bulizó vendégek és a személyzet azonban jóval többet kap annál, mint amiért idejöttek, és ez egyáltalán nem lesz ínyükre. Ők azonban nagyon is ínyére lesznek annak a piranha-fajnak, melynek legfélelmetesebb és legéhesebb egyedeivel kell szembenézniük. Egy határozott, stréber lány, Maddy (Danielle Panabaker) és haverjai, Kyle (Chris Zylka) és Barry (Matt Bush) azonban nem hagyják magukat, és felveszik a harcot az emberi belsőségekre éhes fenevadakkal szemben.

Legyél ott Te is!

VOX mozimagazin® és a Fórum Hungary jóvoltából 2012. június 12-én 20.00 órakor megnézheted a  Cinema City Aréna moziban a Piranha 3DD című filmet. Te is egyike lehetsz annak a 60 szerencsés jelentkezőnek, akik partnerükkel részt vehetnek a premier előtti vetítésen, ha 2012. június 10-én délelőtt 4 óráig e-mailben elküldöd a helyes választ a filmhez kapcsolódó egyszerű kérdésre a vetites@vox.hu mail címre.

Melyik ikonikus hős kel a békés strandolók védelmére a filmben?

a. Bruce Lee szelleme
b. Chuck Norris
c. David Hasselhoff

E-mail formátuma: Az e-mail tárgyaként (subject-jeként) a film címét tüntesd fel, és kötőjellel írd mellé az általad helyesnek gondolt válasz betűjelét.

Válasz e-mailben a vetítés előtt pár nappal, de legkésőbb a vetítés előtti napon tájékoztatunk a sorsolás eredményéről, s ha nyertél, nem kell mást tenned, mint a vetítés napján 19.15 és 19.45 között e-mail címed bemondásával átvenni a két személyre szóló meghívót a mozi pénztárában a forgalmazó munkatársától.

Játékszabály: A játékban minden olvasó részt vehet, aki a játék időtartama alatt visszaküldi a helyes választ e-mailben a megadott címre. Minden személy csak egyszer jelentkezhet, több jelentkezés esetén csak az elsőt számoljuk el érvényesként. Egy személy csak egy páros mozijegy megnyerésére jogosult. A mail küldésével a játékos elfogadja a játékszabályzatot. A határidőn túl küldött e-mailek nem vesznek részt a játékban. A játékos a játékkal kapcsolatban peres úton igényt nem támaszthat.

Kapcsolódó cikkek:
A magazin: 2022. április
Álomnagyi
Thelomeris - Az első előzetes

Kapcsolódó cikkek:

  1. Vetítés: A tetovált lány
  2. Vetítés: Mocsokváros utcáin
  3. Vetítés: Védhetetlen

 

Szólj hozzá!