Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 10 + 6    

A password will be emailed to you.

A Raindance filmiskola egyetemi Masters programot indít

A Raindance büszkén jelenti be, hogy egyetemi Masters diploma programot indít az angol Staffordshire Universityvel együttműködve.

Az Egyesült Királyság legnépszerűbb filmes képzései és a Staffordshire Egyetem innovatív oktatási rendszere közötti együttműködés egy új típusú független filmiskolát eredményez.

A filmgyártási masters program szabadon választható képzésekből, filmiparon belüli kapcsolatépítésekből, és független tanulási elemekből áll össze.  A tanulási tevékenységeket, módszereket és még a végső diploma címét is egyénileg alakítják majd ki a diákokkal konzultálva, karrierjük vagy projekt céljaiknak megfelelően.

A diákok akár külföldről, skype-on keresztül is tudnak majd egyeztetni konzulenseikkel, tanáraikkal.  A Raindance nemzetközi kurzusai is részt vesznek majd a programban, így a Masters diploma egyes elemeit akár Budapesten, Brüsszelben, Kanadában vagy New Yorkban is el lehet végezni.

A Raindance Masters Diploma tartalmazni fogja a Raindance írói, rendezői, produceri és általános filmgyártási kurzusait, meghívott szakemberek konzultációit, valamint a londoni Raindance filmfesztivál és a Brit Független Filmdíj eseményeinek adott lehetőségeit.   A Raindance Masters diploma program azoknak a motivált és tehetséges filmgyártóknak lett kialakítva, akik képességeiket és tudásukat a hagyományos filmiskolai struktúrán kívül szeretnék fejleszteni.  A flexibilis  technikai, kreatív gyakorlati, vagy üzleti programok szabadon adaptálhatóak a diákok igényei és karrier céljai szerint.

Az oktatók között olyan világklasszisok vannak, mint John Truby (forgatókönyvírás) és Dov S. S. Simons (produceri képzések).

A Raindance Budapest tavaly ősszel startolt, és idén szeptemberben újra indítja legnépszerűbb, 6 hetes átfogó képzését.  (http://budapest.raindance.org/kepzesek/filmmakers-foundation-certificate/)

A Raindance 19 éve jött létre Londonban, ma már jelen van New Yorkban, Vancouverben, Torontoban, Montrealban, Budapesten, Berlinben és Brüsszelben, és hamarosan Párizsban is megkezdi működését.

További információ:

KRESMERY DÁNIEL, Raindance Budapest

Daniel@raindance.org

+36 70 576 6095

www.raindance.org

http://www.raindance.org/site/masters-degree-in-independent-film

www.budapest.raindance.org

Kapcsolódó cikkek:
Téboly
Lidérces mesék éjszakája
A magazin: 2015. február

Kapcsolódó cikkek:

  1. Indul a Fade In / Raindance Filmírói Mesterkurzus

 

Szólj hozzá!